Er du vores nye PRO team member?

At være en del af vores PRO BBQ Team og/eller PRO Pizza Team og dermed brandambassadør for Napoleon grill, Traeger Grills, HOT WOK og Gozney pizzaovne er mere end blot at repræsentere et produkt eller Backyard Living; det handler om at være en entusiastisk fortæller, en dedikeret ambassadør for vores brands og en del af et fællesskab.

Som ambassadør for Backyard Livings brands spiller du nemlig en vigtig rolle i forhold til at repræsentere vores produkter ved forskellige demoer og events - men også i din almene ageren på de kanaler du kommunikerer på. Du bliver et ansigt udadtil, en produktekspert og en person, der gerne skal inspirere andre til at lave lækker mad udendørs ved grillen, i pizzaovnen eller over gasblusset. Vi vægter derfor lidenskab, passion og engagement meget højt - for os er det vigtigt, at du kan brænde igennem, at du kan formidle og måske i forvejen har erfaring med vores produkter og brænder for vores brands.

Opgaverne og arbejdet er timelønnet og du skal forvente, at det også vil ligge i weekenderne, men du bestemmer helt selv hvor meget af de udbudte opgaver du vil byde ind på. Har du spørgsmål vedrørende vores PRO Teams, er du altid velkommen til at skrive til vores marketingchef Kira Clausen på kc@backyardliving.dk.

Hero
arrow_upward