FÅ DEN BEDST MULIGE SERVICE FREMOVER

Registrer din grill

Registrergrilltraeger
BF Textures Woodgrain Texture White Traeger

Welcome to the Traegerhood

Traeger Grills

Verdens førende mærke indenfor træpillegrill

Fuld innovativ kontrol, uovertruffen smag og jævn fordelt varme: Derfor er Traeger verdens førende mærke indenfor træpillegrill. Siden 1987 har Traeger været garant for den fuldendte smagsoplevelse med enkel og sikker temperaturstyring, hvor røgen cirkulerer uden din indblanding og uden fare for opflamning. I de fleste af træpillegrillene har du endda mulighed for at styre temperaturen via WiFi og Traegers WiFIRE® teknologi.

Top 5

Hvorfor vælge en Traeger træpillegrill?

Traegersmagspareribs

Smag

Det er en kendsgerning – mad grillet på træpiller smager bare bedre.

Ironwood 650 TFB65BLFC LIFESTYLE 3

Alsidighed

Grill, røg, bag, steg, braisér eller lav klassisk BBQ – du har alle mulighederne på en træpillegrill, endda flere af delene samtidig.

Traegerwifi

Nem

Du kan styre grillen 100% fra din smartphone, grillning har aldrig været nemmere end nu.

Med andre ord - Set it & forget it.

Treagerensartethed

Pålidelighed

Du er næsten garanteret et perfekt resultat ved hver eneste grillning.

Treagerfællesskab

Fællesskab

Intet bringer folk sammen, som mad over grill og når det sker over træpiller, er der mange erfaringer at dele omkring smag, temperatur og livretter.

Traeger Ranger

- transportabel træpillegrill

Brug den på balkonen, på altanen eller tag den med på campingpladsen.
Denne transportable grill er designet til at levere ægte grill smag i en kompakt udgave.

Fås i følgende model:

Traeger Ranger
Traeger Ranger

Traeger PRO

med WiFIRE® teknologi

PRO-serien er baseret på den bedst sælgende træpillegrill nogensinde, og er nu opgraderet med indbygget WiFIRE® teknologi, som giver dig uanede digitale muligheder med grillen. Det gør det lige så nemt og bekvemt at grille, som det er at tilberede mad i ovnen. Du kan både ændre grilltemperaturen, overvåge kernetemperaturen i kødet og få adgang til 1.000+ opskrifter via en app på din smartphone.

Fås i følgende modeller:

Traeger PRO 22
Traeger PRO 22
Traeger PRO 575
Traeger PRO 575
Traeger PRO 780
Traeger PRO 780

Traeger Ironwood

med WiFIRE® teknologi

Ironwood er her for at gøre grill med træpiller let, effektivt og mere smagfyldt end nogensinde før. Traeger Ironwood er den perfekte kombination af funktionalitet og lækkert design, og har de mest avancerede funktioner, der tidligere var forbeholdt til den eksklusive Timberline-serie. Her får du en pillegrill af tårnhøj kvalitet og takket være det nye og kraftfulde D2®-styringssystem og TurboTemp®-teknologi bliver Ironwood varmere og tilfører mere smag til grillmaden.

Fås i følgende modeller:

Ironwood 650
Traeger Ironwood 650
Ironwood 885
Traeger Ironwood 885

Ny Traeger Ironwood® L/XL

med WiFIRE® teknologi

Udforsk evolutionen indenfor BBQ-smag med den helt nye Traeger Ironwood® træpillegrill. Her vil du opleve next-level indenfor kvalitet og stabilitet i dine tilberedninger på grillen, uovertruffen smag og epokegørende muligheder for at tilpasse grillområdet efter dine behov.

Den nye Ironwood® er spækket med alle de kendte funktioner fra Traeger og opgraderet med den nye Smart Combustion™ teknologi, som opretholder en ensartet tilberedningstemperatur i grillen. Det nye P.A.L. Pop-And-Lock® tilbehørssystem giver dig mulighed for at indrette med ekstra hylder og redskabskroge m.v., mens ModiFIRE® tilbehøret gør det muligt at tilpasse dit grillområde uden at fjerne riste. Som om det ikke var nok, har grillen også det nye EZ-Clean™ Grease & Ash Keg, som gør rengøringen super enkel.

Fås i følgende modeller:

Ironwood L
Traeger Ironwood® L
Ironwood XL
Traeger Ironwood® XL

Traeger Timberline

med WiFIRE® teknologi

Timberline er Traegers ypperste grillserie, hvor du får alt det bedste, som en træpillegrill overhovedet kan levere. Det nye D2®-styringssystem leverer uovertruffen funktionalitet og forbedret røgproduktion, og den kraftfulde nye TurboTemp® teknologi giver en ultrahurtig opstart så du kan grille effektivt og med mere smag. Grillen har integreret WiFi med WiFIRE® teknologi, som giver dig fuld kontrol over din grill via en app på din smartphone. Grillen er dobbeltisoleret, hvilket sørger for, at temperaturen bliver mere jævn.

Fås i følgende model:

Timerline 850
Traeger Timberline 850

Ny Traeger Timberline L/XL

med WiFIRE® teknologi

Udforsk toppen af moderne grillteknologi med den helt nye Timberline træpillegrill. Grillen tilbyder en hidtil uset alsidighed, et kalejdoskop af tilpasningsmuligheder samt en perfekt, ensartet madtilberedning hver gang. Timberline vil redifinere din opfattelse af, hvad en grill kan. Den nye Timberline er spækket med alle de kendte funktioner fra Traeger og opgraderet med den nye Smart Combustion™ teknologi, som bruger et antal sensorer i grillen til at opretholde en ensartet tilberedningstemperatur. Det nye P.A.L. Pop-And-Lock® tilbehørssystem giver dig mulighed for at indrette med ekstra hylder og redskabskroge m.v., mens ModiFIRE® tilbehøret gør det muligt at tilpasse dit grillområde uden at fjerne riste. Som om det ikke var nok, så medfølger der også en induktionskogeplade, der gør det muligt at koge, sautere eller lynstege ved siden af grillen, mens den nye EZ-Clean™ Grease & Ash Keg gør rengøringen super enkel.

Fås i følgende modeller:

TBB01RLG Timberline XL Studio 010 WEB
Traeger Timberline L
TBB01RLG Timberline XL Studio 010 WEB (1)
Traeger Timberline XL

WiFIRE® teknologi

Wifire

WiFIRE® gi’r dig uanede muligheder med grillen. Det er både tech-nørdens bedste ven, og som skabt til dig, der ønsker at grille let og bekvemt. Grillen er nemlig nærmest på auto-pilot, når først du starter den.

WiFIRE® betyder fuld kontrol over din Traeger. Fra telefonen, selvfølgelig. Du kan nu styre alle grillens funktioner, eller lave en af de tusindvis af opskrifter der også er i APP’en. Så er det bare at gå i gang.

Download Traegers App

Du får ikke “bare” en træpillegrill. Nej, du får verdens mest teknologiske grill, der med vores topmoderne APP gi’r dig fuld kontrol over alle grillens funktioner. Èt klik med fingeren på din smartphone og du har adgang til tusindvis af opskrifter. Men ikke bare det. Du kan også styre temperaturen, sætte timere og tilføre super smoke, også imens du ikke er hjemme, da din Traeger grill via Cloud teknologi er 100% WIFI styret.

Traeger App

• Juster grill temperaturerne
• Hold øje med madtemperaturen
• Indstil timere og alarmer
• Få adgang til over 1.000 opskrifter
• Tilgængelig på Apple Watch!

Tips & Tricks

til Traeger Grills

Traegerwifi

Få din Traeger på WiFi

De fleste Traeger Grills har WiFIRE®, så du kan styre den med sin smartphone via WiFi. Når det så er sagt, er det jo sådan med elektronik, at det kan drille lidt.

arrow_forward
Traegertræpiller

Valg af træpiller

Det kan være fristende at anvende efterligninger eller træpillerne fra dit pillefyr til træpillegrillen. Men du risikere både at skade både dig selv og grillen hvis ikke du er opmærksom.

arrow_forward
Traegercleaner Spray

Traeger: Rengøring og vedligeholdelse

Det er hamrende let at vedligeholde en Traeger træpillegrill, men der skal selvfølgelig investeres lidt tid for at være sikker på, at grillen holder i mange år.

arrow_forward
arrow_upward