Køb og registrer din Napoleon og få en gave

Gælder fra 1. april - 31. maj 2024

Til Flyers Nap 01 (1)
Tree Cut Ultra Light

Napoleon grill

Kvalitet, udsøgt design og uhyre høj varme

Napoleon® laver nogle af de bedste gasgrill på markedet. Napoleon er særlig kendt for sin SIZZLE ZONE™, der findes som sidebrænder i flere modeller eller indbygget i Prestige PRO™ 825. En SIZZLE ZONE™ er et keramisk legeme, der bliver op til 800° C og giver kødet en lækker karamelliseret overflade.

Indbygningsgrill

til udekøkkenet

format_quote

Tag indendørs-hyggen med uden-bords i dit skræddersyede udekøkken - specialbygget eller med OASIS™ moduler.

Byl Brand Payoff PNG

Top 5

Hvorfor vælge en Napoleon grill?

Sizze Zone

SIZZLE ZONE™

En SIZZLE ZONE™ kan blive op til 800° varm på få minutter og giver dig uanede muligheder, når du skal tilberede din grillmad. Svits eksempelvis kødet af, inden du lægger det over på indirekte varme i grillen. Dermed karamelliseres overfladen og smagen forsegles perfekt indeni. Du kan også bruge din SIZZLE ZONE™ som et ekstra blus til eksempelvis at koge kartofler på eller tilberede sovs, wokretter, Crepes Suzette eller brændte mandler.

Brænderrør

Brænderrør i rustfrit 304 stål

Alle brænderrør i Napoleons gasgrill er konstrueret i rustfrit 304 stål.

Rustfrit 304 stål er korrosionsbestandigt. Det gør det perfekt til udendørs brug og rustfrit stål har endvidere en miljøvenlig legering, der ikke kræver hårde kemikalier til efterbehandling. Rustfrit stål er tilmed et 100% genanvendeligt materiale.

Jetfire

JETFIRE™ tændingssystem

Det innovative JETFIRE™ tændingssystem fra Napoleon skyder en stråleflamme ud, som antænder hovedbrænderne individuelt - hver gang. Du drejer blot knappen, så er grillen startet.

Krydstænding
Grillning skal være sikkert og enkelt, hvilket krydstændingen sørger for. Skulle en brænder mod forventning slukke, tændes den automatisk igen via det specialbyggede krydstænding, Cross Light.

Safetyglow

SAFETY GLOW™

I Prestige PRO™-modellerne er der indbygget LED-lys, som kan skifte farve indenfor hele farvespektret. Du får næsten ubegrænsede farveindstillinger. Som en ekstra sikkerhedsbonus er SAFETY GLOW™ funktion også inkluderet. Her skifter alle knapper til rød, når brænderne er tændt og der er gas på. Dermed efterlader du aldrig en tændt grill ved et uheld.

Garanti

Markedets bedste garantiprogram

Napoleon har en af de bedste og mest omfattende garantier på sine grillprodukter. Produkterne er udelukkende designet med komponenter og materiale af topkvalitet, og er samlet af uddannede håndværkere. Brændere og ventilenheder er lækagetestet og afprøvet ved en kvalitetstest. Grillene er grundigt inspiceret af en kvalificeret tekniker inden emballering og forsendelse for at sikre, at du modtager det kvalitetsprodukt, der forventes fra Napoleon.

Napoleon TravelQ™

- transportabel gasgrill

Napoleon har med denne serie lavet en transportabel gasgrill, som er helt perfekt, hvis du leder efter en lille kompakt grill til altanen, campingvognen eller sommerhuset. Ja, tag den med overalt - på stranden, til festival, i parken eller på teltturen. Serien består af forskellige modeller med regulator til stor og lille gasflaske – og der findes også en udgave til el.

TravelQ™ - den lille grill til store grilloplevelser!

Napoleon Freestyle™

- nye serie af kompakte gasgrill

Uanset om det er sommer, vinter eller når som helst ind imellem, så har din Freestyle™ ingen kulinariske grænser. En klassisk grillaften med gode venner og saftige bøffer på menuen? Selvfølgelig! Men hvorfor ikke supplere med en lækker brunch tilberedt med Napoleons nye brunchsæt? Uanset hvad du vil tilberede, er det kun din fantasi, der sætter grænserne!

Ikke et must-have, men alligevel en mulighed for optimal udvidelse af din grillfrihed: en SIZZLE ZONE™ sidebrænder. I kombination med indirekte grillning, en rygerboks eller et rotisserisæt er det ganske enkelt genialt.

Napoleon Legend

- ny og forbedret udgave

Har du brug for en lille solid gasgrill til terrassen? Eller er du mere ovre i det funktionsrige hjørne, hvor din grill skal kunne lidt af hvert? I Napoleons Legend-serie kan du være sikker på at finde en grill, der matcher dine behov. Den lille 365-model er f.eks. perfekt til lejlighedsgrilleren, mens den store 485’er kan tilfredsstille grillentusiasten med sin bagbrænder og høj cookboks.

Har du allerede fået smag for smagfulde tilberedning på en SIZZLE ZONE™ kombineret med tillberedning på grillristene, er der heldigvis muligt at få en Legend både med og uden sidebrænder.

Napoleon Rogue®

- kvalitet, holdbarhed og lækkert design

Dette er den mest populære serie blandt Napoleons gasgrill. På denne kompakte grill er der plads til alt fra pølser og bøffer til store stege. De kraftige brændere, robuste grillriste, solide Sear Plates™ – ja hele oplevelsen af Rogue®-serien oser af kvalitet, holdbarhed, lækkert design og masser af muligheder. Alle modeller er også udstyret med Napoleons ikoniske WAVE™ grillriste, som giver din mad de karakteristiske bølge-grillstriber.

Rogue® er en moderne grill til familien eller grillentusiasten med appetit på en kvalitetsgrill i flot design.

Napoleon Prestige®

- grillekstravagance for fuld gas

Ønsker du en grill med power, performance og elegance samlet i ét, er det denne serie af high-end grill, du skal kigge efter. Prestige®-serien har den perfekte balance mellem funktionalitet, holdbarhed og lækkert design. Her kan selv de største grillentusiaster få stillet sulten.

Prestige® kan fås i den eftertragtede Phantom™ Edition, men uanset hvilken farve du vælger, er du sikret mindeværdige grilloplevelser i mange år.

Napoleon Prestige PRO™

- rendyrket luksus som stand alone eller indbygningsgrill

Helt enkelt rendyrket luksus og det absolut ypperste du finder på grillmarkedet fra Napoleon. Denne grillmastodont er proppet til randen med ekstravagante detaljer og funktioner smukt indhyldet i et eksklusivt design. Alt udvendigt på grillen er lavet i 304 rustfrit stål og alene NIGHT LIGHT™ LED-lyset i grillen taler helt for sig selv: Grillen projekterer et lysende logo ned på underlaget foran grillen, og lyset i knapperne kan du selv designe farven på. En sensor kan ovenikøbet indstilles til at tænde lyset, når du nærmer dig grillen.

Når det skal være eksklusivt og størst!

Built-in 700 Series

Indbygningsgrill

Skræddersy og transformer dit uderum på terrassen eller grillpitten til en professionel og funktionel grilloase. Den nye Built-in 700 Series er både smuk og ekstrem holdbar, og sikrer dig en problemfri grilloplevelse. Bring festen udenfor med et udekøkken, der har alt hvad du behøver for at sparke underholdningen op i højeste gear!

Napoleon OASIS™ moduler

underskabe og moduler

OASIS™ er Napoleons helt egen serie med indbygningsmoduler til udekøkkener og her er der ikke sparet på noget. Modulerne er af høj kvalitet og fremstillet i grå hammerlak og rustfrit 304 stål, der kan klare alt slags vejr. Der er en god balance mellem det praktiske, holdbarhed og tidløst design.