Canadisk kvalitet - fra Barrie til Brønderslev

06. januar 2022

Bildschirmfoto 2017 07 10 Um 14.13

Historien om Napoleon begyndte allerede i 1976, hvor en lille stål produktionsvirksomhed i Barrie, Ontario, Canada begyndte at fremstille rækværker i stål. Fabrikkens grundlæggere Wolfgang og Ingrid Schroeter kunne på dette tidspunkt ikke forestille sig hvilken utrolig fremtid, der lå forude for Wolf Steel Ltd og rækken af Napoleon® grill, der sidenhen kom.

I første omgang begyndte fabrikken at producere højkvalitets-brændeovne under navnet Wolf Steel Ltd sideløbende med produktionen af stålrækværkerne. Senere blev sønnerne Chris og Stephen også en del af familievirksomheden, og virksomhedens knowhow, kvalitet og erfaring indenfor ovne var startskuddet til en ny gren af virksomheden, da man i 1995 begyndte at udvikle og producere gasgrill under navnet Napoleon®.

SIZZLE ZONE™ vinder frem
Napoleon® er i dag en ISO 9001:2000 certificeret virksomhed i Canada og råder over mere end 150.000 m2 produktionsareal.

Det er et af verdens førende brands indenfor gasgrill. Grillene er bl.a. kendt og elsket for deres holdbarhed samt mange udsøgte funktioner og detaljer. De bliver hurtigt meget varme takket være det særlige innovative JETFIRE™ tændingssystem, men særligt vinder grillene med SIZZLE ZONE™ frem på det danske marked. En SIZZLE ZONE™ kan blive op til 800° varm på få minutter og giver dig uanede muligheder, når du skal tilberede din grillmad.

Garanti

Fakta om Napoleon®:

Grundlagt i 1976 af Wolfgang og Ingrid Schroeter.

I 1995 startede produktionen af gasgrill under navnet Napoleon.

Over 1.000 medarbejdere på verdensplan.

Hovedkontor:
Barrie, Ontario - Canada

Europæiske hovedkontor:
Tiel - Holland

Dansk distributør siden 2016:
Backyard Living - Brønderslev

1.000 medarbejdere på verdensplan
I dag beskæftiger Napoleon® mere end 1.000 medarbejdere på verdensplan. Hovedkontoret ligger stadig i Barrie, det europæiske hovedkontor ligger i Holland og den danske distributør er Backyard Living i Brønderslev, som har leveret disse fantastiske grill og tilbehør til de danske forhandlere siden 2016.

Kompromisløs produktionskvalitet
Napoleon® er Nordamerikas største privatejede producent af kvalitets træ-, gas- og elektriske pejse, brændeovne, gas- og kulgrill samt outdoor living produkter. Den hurtige ekspansion af virksomheden er et direkte resultat af en kompromisløs produktionskvalitet, innovation samt ærlig og pålidelig kundeservice.

NAP Corpvideo028 4C
format_quote

Napoleon® er først tilfredse, når brugerne også bliver imponeret over oplevelsen...

Bildschirmfoto 2017 07 10 Um 14.12

Kunden og kvalitetstid i centrum
Den vigtigste faktor, der bidrager til successen, er, at kunden er i centrum i forhold til alle vores produkter. Napoleon® er tilfredse, når brugerne ikke kun bliver imponeret over selve grillen, men også over de måltider, de tilbereder på den og oplevelsen der er forbundet med det.

For hvad er bedre end at kunne dele lækre grillopskrifter, nyde perfekt tilberedt grillmad og tilbringe kvalitetstid med din udkårne eller venner og familie?

NAP Corpvideo005 4C
NAP Corpvideo019 4C
arrow_upward