Samtykkeerklæring for nyhedsbreve / medlemsklub

Vilkår for modtagelse/medlemsskab
Udgiver af nyhedsbrevene: Vores medlemsklub/nyhedsbreve er en service, der udbydes af Backyard Living A/S.

Kontakt- og virksomhedsoplysninger:
Backyard Living A/S, Håndværkervej 1, Park B, 9700 Brønderslev, CVR-nr. 37896047, Email: cs@backyardliving.dk, www.backyardliving.dk

Oplysningerne der indsamles
For udsendelse af nyhedsbreve mm. indsamler Backyard Living som udgangspunkt alene dit oplyste navn, e-mailadresse og evt. grill/grilltype du ejer. Oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene – herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne og om der klikkes på links – opsamles af vores e-mail marketingssystem. Klikker du på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside og accepterer, at vores hjemmeside bruger cookies, skal du være opmærksom på, at vi kan indsamle yderligere oplysninger om dig.

Oplysningerne bruges til
Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbreve, bruges dine e-mailadresse til udsendelsen af nyhedsbreve som indeholder aktuelle tilbud, nyheder, tips, opskrifter, artikler, reklame, konkurrencer samt andet markedsføringsmateriale. Vi kan endvidere bruge din e-mailadresse til at udsende orienterende e-mails omkring vores forretning og nyhedsbreve.

Herudover anvendes din e-mailadresse ikke til andre formål.

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevene, samt dine eventuelle interesser bruger vi til at forbedre vores service og gøre os i stand til endnu bedre at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Som udgangspunkt udsendes et nyhedsbrev 12-24 gange årligt. Vi udsender vores nyhedsbrev eller øvrige henvendelser, når vi mener at have noget interessant og nyt at fortælle dig. Vi bestræber os på at begrænse antallet af nyhedsbreve, så indholdet er relevant, aktuelt og ikke fylder hele din indbakke.

Opbevaring af oplysninger
Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi og de underleverandører vi benytter, har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Din e-mailadresse opbevares så længe du er tilmeldt vores kundeklub. Hvis du afmelder nyhedsbrevet, ophører dit medlemskab af kundeklubben automatisk og vi sletter din e-mailadresse i medlemslisten for modtagelse af nyhedsmail. Vi kan fra andre sammenhænge have dine oplysninger. Disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbrevet. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har.

Rettelse af kontaktoplysninger
Har du rettelser til dine kontaktoplysninger, kan du til enhver tid ændre disse ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at kontakte os på cs@backyardliving.dk.

Rabat
Velkomstrabatten på din første ordre i vores webshop gælder KUN saucer, rubs, YETI, reservedele og merchandise. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Afmeld nyhedsbreve
Nyhedsbrevene kan til enhver tid afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev”-linket, som er findes i nyhedsbrevene, du modtager fra os. Efter afmelding af nyhedsbrevene modtager du ikke yderligere fra os med mindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig.

Læs også vores privatlivspolitik her »

arrow_upward