Om Backyard Living

Vi indrømmer det gerne. Vi er vilde med mad. Vi elsker at spise det – og vi elsker at lave det. Især når det foregår udendørs på en grill, hvor baghavehyggen kan forenes med duften fra den endeløse række af lækre retter, der kan tilberedes på en grillrist.

Backyard Living består af ambitiøse og erfarne grillfolk, der har ægte grill attitude og et stort kendskab til såvel grillprodukter som det danske grillmarked og -publikum. Vi ved, hvad der fungerer – og hvad der ikke gør. Derfor elsker vi kvalitet og godt grej. Det skal holde til noget, kunne modstå vind, vejr og dagligt brug – året rundt. Der skal være plads til at arbejde og udstyret skal være funktionelt, brugervenligt og nemt at rengøre. Alt skal være gennemtænkt, innovativt – og så må det gerne overraske med detaljer, der adskiller sig væsentligt fra alt andet på markedet. Det gælder også designet – det skal både fungere og imponere.

Derfor er vores kærlighed faldet på to af verdens stærkeste grillbrands, nemlig det canadiske Napoleon® og amerikanske Traeger Grills®. Det er dog ikke kun grill, som er at finde hos os - vi er også distributører af HOT WOK gasblus fra Danmark samt pizzaovne fra det engelske brand Gozney. Vi arbejder begejstret og målrettet på at udbrede kendskabet til alle disse brands, som alle leverer nogle af de bedste kvalitetsprodukter på markedet.

Vi servicerer omkring 200 butikker og deltager ved div. messer, demoer og events. Ud over distributionen af Napoleon® i Danmark samt Traeger Grills®, Gozney og HOT WOK i Danmark og Sverige, har vi også andre typer produkter i vores webshop og hele tiden nye på vej.

September11

Job

arrow_forward
arrow_upward