Ironwood 885 TFB89BLFC LIFESTYLE 3

Hvad er en træpillegrill?

En træpillegrill adskiller sig fra eksempelvis gasgrillen og kulgrillen ved, at man anvender træpiller som varmekilde i grillen.

Helt konkret tænder man op i en træpillegrill ved at tilslutte den til stikkontakten. Herefter hælder du træpiller i beholderen på grillen, som transporterer dem ind til et brændekammer. Her bliver de antændt, hvorefter grillen bliver fyldt med røg. Når røgen har lagt sig og temperaturen begynder at stige, er grillen klar til brug.


Sådan virker en træpillegrill

1: Pilletank

Påfyld Traeger træpiller, som er lavet af 100% hårdttræ.
OBS! Avend kun fødevareegnede træpiller - læs hvorfor ».

2: Betjeningspanel

Leverer og opretholder en præcis temperatur, som du kender det fra din ovn.

3: Snegl

Transporterer træpiller til brændkammeret med den mest avancerede motor i branchen. Jo højere temperatur, des flere piller sendes gennem sneglen.

4: Brændkammer

Tænderen antænder træpillerne og skaber ild.

5: Blæser

En blæser med variabel hastighed får det bedste ud af din ild og skaber en konvektion af varme, som cirkulerer omkring din mad.

Traegerfungerer

Hvad er fordelene ved en træpillegrill?

En træpillegrill kombinerer helt enkelt de gode egenskaber fra hhv. en gas- og kulgrill. Røgen giver maden den lækre røgede grillsmag og duft som du får ved en kulgrill samtidig med du har fordelen ved den hurtige opstart som ved en gasgrill. Det smager ganske enkelt som mad der er lavet over åben ild.

Intet kan sammenlignes med den autentiske BBQ smag, som røgen i en træpillegrill tilfører maden - hvad enten det er kød, grøntsager eller bagværk. Tre vidt forskellige ting, som du faktisk kan tilberede samtidig takket være det store ristareal og den konstante temperatur i hele grillen.

Endless Grill Versatility Med Da Cover

Hvilket udstyr kan bruges i en træpillegrill?

Tilbehør til ovnen, kan også benyttes i din Traeger
En træpillegrill fungerer præcis som din ovn i køkkenet - maden får bare mere smag. Derfor kan du faktisk benytte dine bageplader, bradepander og andet ildfast udstyr fra ovnen i din Traeger grill.


Hvorfor skal du vælge en Traeger træpillegrill?

Traeger opfandt den originale træpillegrill, og har aldrig set sig tilbage. De har perfektioneret en grill, der er usædvanlig nem at bruge. Når maden er på grillen, kan du læne dig tilbage og slappe af med dine gæster. Du får den ægte røgfyldte smag og de mest saftige bøffer. Så uanset om du bager, ryger, braiserer eller griller, er Traeger din perfekte følgesvend.

Traegersmagspareribs

Smag

Det er en kendsgerning – mad grillet på træpiller smager bare bedre.

Ironwood 650 TFB65BLFC LIFESTYLE 3

Alsidighed

Grill, røg, bag, steg, braisér eller lav klassisk BBQ – du har alle mulighederne på en træpillegrill, endda flere af delene samtidig.

Traegerwifi

Nem

Du kan styre grillen 100% fra din smartphone, grillning har aldrig været nemmere end nu.

Med andre ord - Set it & forget it.

Treagerensartethed

Pålidelighed

Du er næsten garanteret et perfekt resultat ved hver eneste grillning.

Treagerfællesskab

Fællesskab

Intet bringer folk sammen, som mad over grill og når det sker over træpiller, er der mange erfaringer at dele omkring smag, temperatur og livretter.

Hvilke funktioner og teknologier benytter Traeger?

Her har du en oversigt over de specielle funktioner og teknologier som du vil støde på i forbindelse med en Traeger pillegrill.

Traegerwifire

WiFIRE® teknologi

Kontroller dine tilberedninger hvor som helst fra via WiFi med WiFIRE®. Denne teknologi lader dig overvåge og fjernstyre din grill via din telefon, smart home enhed, eller Apple Watch.

Traegerturbotemp

TurboTemp® teknologi

Teknologien giver dig en ultrahurtig opstart og præcisionen i temperaturstyringen giver en mere ensartede tilberedning med hurtig reaktion på ændringer.

Traegersupersmoke

SuperSmoke® funktion

I SuperSmoke®-tilstand bombarderes dit mad med en maksimal mængde røg når temperaturen er ca. mellem 75°C til 100°C. Temperaturen kan svinge imens.

Traegerkeepwarm

Keep Warm funktion

Er maden færdig, før du er klar til at spise, kan du bruge Keep Warm, som holder maden varm på 75°C. Også via Appen, hvis du ikke er tæt på grillen.

Traegertruconvection

TRU Convection® system

Varme og røg ledes gennem specialdesignede kanaler i grillen. Dette skaber en kraftig hvirvel af varme og røg, der tilbereder din mad op til 20% hurtigere.


Treagerdowndraftexhaust

Downdraft Exhaust® røgudstødning

Gammel røg er kold røg og ved at tvinge den til at komme ud nedenunder det sted, hvor du griller, sikres den bedste smag i hvert måltid.

Grease & Ash Keg 2021 Timberline

EZ-Clean™ opsamlingsspand

Med EZ-Clean™ opsamles fedt og aske i én og samme store opsamlingsspand, som er let tilgængelig og gør rengøringen nem og bekvem.

PAL Pop And Lock Accessory Hooks 001 WEB

P.A.L. Pop-And-Lock® tilbehør

Tilbehørsskinnen giver dig mulighed for at indrette med ekstra hylder, redskabskroge, opbevaringsspande, rullestativer m.m. som passer ind i din grill-stil.

Treagermodifire

ModiFIRE® tilbehør

Tilbehøret kan tilføjes eller fjernes på sekunder, så du hurtigt kan ændre grillområdet på din ModiFIRE® kompatible grill, uden du at fjerne grillristen.


Hvilke træpiller skal man bruge til en træpillegrill?

Vi anbefaler altid, at du vælger Traeger´s egne træpiller. De er nemlig velegnet til at blive brugt til madlavning og kalibreret til Traeger Grills.

Det kan være fristende at anvende træpillerne fra dit pillefyr, men du risikerer at ødelægge din pillegrill og der kan også være en sundhedsrisiko. Træpiller fra dit pillefyr er nemlig ikke lavet til madlavning og indeholder eksempelvis ofte spor af lim. Limen kan i sidste ende skade din grill, hvis du bruger dem ved høje temperaturer.


Hvilken Traeger model skal du vælge?

Traeger grillene finder du i flere varianter og størrelser – og uanset hvilken model du vælger, er du sikker på at få en grill i god kvalitet. Du finder også altid en træpillegrill, der passer ind uanset om du har en stor terrasse eller en lille altan. De henvender sig både til den helt store grillentusiast, samt den mindre hverdagsgriller grundet variationen af features på de forskellige modeller.

arrow_upward