Tips & Tricks

til grill

Gør grillning i baghaven til en endnu bedre oplevelse

Det føles bare bedre at lave mad på en rengjort og vedligeholdt grill. Den holder også længere og samtidig dækker garantien kun, når din grill bliver vedligeholdt rigtigt. Gør den ren mindst en gang om måneden – gerne oftere, hvis du bruger den flere gange om ugen. Ud over dette kan du finde en stribe andre godt tips her...

Mest efterspurgte

Tips & Tricks til grill

Napoleon Grillboerste Heavy Duty Rustfri Staal 62052 Lifestyle 1

Hovedrengøring af gasgrill

31. januar 2023

Vi anbefaler, at din grill får en hovedrengøring min. en gang halvårligt, især hvis du griller året rundt. Se her hvordan du giver grillen en grundig forårsrengøring eller klargør den til efteråret.

arrow_forward
Napoleon Indbygningsgrill 14 Min

Hvordan fjernes flyverust fra grillen?

08. september 2022

Det danske klima er hårdt selv ved produkter, der står udendørs hele året. Skulle det ske, at der med tiden dannes mørke rustlignende pletter også kaldet flyverust, kan det heldigvis nemt fjernes igen.

arrow_forward
Traegercleaner Spray

Traeger: Rengøring og vedligeholdelse

01. august 2022

Det er hamrende let at vedligeholde en Traeger træpillegrill, men der skal selvfølgelig investeres lidt tid for at være sikker på, at grillen holder i mange år.

arrow_forward
Børste

Daglig vedligeholdelse af din gasgrill

12. oktober 2021

Alle grill, der er udsat for det dansk vejr, kræver vedligeholdelse, men det er også afgørende for garantien på din grill, at du gør det korrekt.

arrow_forward
Beef On Sizzle Zone Large 2

Vedligeholdelse af SIZZLE ZONE™

12. oktober 2021

Det er vigtigt at du rengør og vedligeholder din SIZZLE ZONE™ korrekt. Det er afgørende for den fungerer optimalt og samtidig afgørende for garantien.

arrow_forward
arrow_upward