Samarbejdspartnere

Hos Backyard Living har vi en række gode samarbejdspartnere, som du kan se en præsentation af her.

Fårup Logo (2)

Fårup Sommerland

I Fårup Sommerland kan du både blive mættet af oplevelser og lækker, hjemmegrillet mad. Her finder du nemlig Napoleon Grillplads med de super moderne Napoleon Rogue 525 gasgrill – hele 16 griller står klar til, at du kan lægge mad på risten. Grillene er placeret i Napoleon grillhytterne og under små telte, så du kan grille i al slags vejr.

Bonbonland

BonBon-Land

I BonBon-Land har de forlystelser til børn i alle aldre - helt fra dem for de allermindste til nogen som man kan prøve sammen med hele familien. Når sulten melder sig, kan man fra sæsonen 2022 grille sin medbragte mad i det nye Napoleon Grillhytte, som ligger lige ved siden af Hankatten.

Nymarksminde Logo

Nymarksminde

Nymarksminde har overnatning og aktiviteter for hele familien. Besøg den hyggelige mini-zoo med alle de søde dyr, eller brug dagen på en fed gang fodboldgolf. Hos Nymarksminde kan du også få en guidet tur i Hammer Bakker inkl. en lækker 3-retters middag tilberedt på parkens Traeger grill. Du kan også selv grille din medbragte mad i Napoleon grillområdet.

Springeren

Springeren Maritimt Oplevelsescenter

Dette oplevelsescenter i Aalborg åbner op for en verden fuld af maritime effekter og oplevelser for hele familien. Med et område på over 15.000 kvm., 600 modelskibe og tilmed en U-båd er der masser af plads til at boltre sig på samt aktiviteter til store og små. Når frokosten skal indtages finder du hele 3 Napoleon gasgrill i området til fri afbenyttelse.

TECHCOLLEGE Logo Sort

TECHCOLLEGE i Aalborg

TECHCOLLEGE i Aalborg tilbyder teambuildings-events til virksomheder, hvor man enten kan lære at grille en saftig steg, bøf eller steak på et af deres grillkurser eller lære at bage en episk pizza på et pizza-kursus. Så siger vi pizza, vin og ost, vil de fleste vel sige ja, tak! Eller Sí, Grazie!

A27A1748 Myggens 1920X600 (1)

Myggens

Med mere end 15 års erfaring med at afholde Grillkurser og ”hands on” arrangementer er du sikret den fedeste oplevelse når Martin Mygdam rykker ud med sit grillshow. Skal din virksomhed afholde en sommerfest hvor I mangler aktivitet, eller er I en herregruppe der vil dyste om at grille store bøffer, så har vi et samarbejde med Myggens, som rykker ud og hjælper der hvor det passer Jer.

Ædedolken

Anders "Ædedolken" Lang

Lige så længe Anders kan huske, har han haft en stor kærlighed til mad og som en klog mand en gang har sagt: ”Der findes ingen sandere kærlighed end kærlighed til mad”. Det passer meget godt på Anders. En ægte grillentusiast med ægte grillattitude. Vi samarbejder tæt med Anders, både i forhold til afvikling af demoer og events, men i lige så høj grad omkring udviklingen af nye lækre opskrifter og videoer dertil.
Julia 1

Julia Olsen

Kogebogsforfatter og opskriftsudvikler Julia Olsen fra madbloggen One Kitchen følges af tusindvis på de sociale medier, hvor hun dagligt inspirerer til lækker hyggemad. I 2019 deltog Julia i MasterChef finalen og vandt sidenhen MasterChef Jul samme år. I samarbejde med Backyard Living udvikler Julia en række lækre opskrifter og man vil også kunne møde hende løbende på messer og events, hvor hun tilbereder masser af lækkerier på grill og i wok.

Bagerkokken.Dk

Bagerkokken

Per Miljkovic-Bangert er oprindeligt uddannet bager og har arbejdet i bagerbranchen i 20 år, men har lige så langt han kan huske tilbage haft en passion for pizza og for bagning med surdej. Den passion har Per aldrig  sluppet og driver i dag en af landets største facebook-grupper for pizzanørder (Pizza – Ren nørderi) og tilbyder derudover pizzakurser, for alle, som vil lære mere om pizzaens forunderlige verden.

Madsniemann

Mads Niemann

Mads har altid haft en kæmpestor passion for mad og herunder grillmad, hvilket kulminerede i, at han sammen med konen Liv Martine udgav sin første kogebog. Det skulle vise sig at være springbrættet til en ny karrierevej, og Mads arbejder nu som professionel kok på en lokal restaurant, mens han er i gang med at opbygge et online univers, hvor han deler ud af sine imponerende madkundskaber.

The Meat Club Logo

The Meat Club

The Meat Club vil være den almindelige danskers adgang til kvalitetskød, og vil sikre at du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten i hverdagen. De ønsker at udbrede danskernes forståelse for at kød ikke bare er kød, og at man ikke behøver gå på kompromis med kødkvalitet og pris.

Som medlem af My Backyard får du  rabat på køb af kvalitetskød hos The Meat Club.

Pandasia

Pandasia

Pandasia er hele Danmarks webshop for produkter til asiatisk madlavning. Her finder du et stort udvalg af autentiske og spændende fødevarer du ikke finder i et alm. supermarked.

Som medlem af My Backyard får du  rabat på køb af produkter Pandasia.

Supervin

SuperVin

Stedet, hvor du ikke behøver at lænse pungen for at købe lækker vin! SuperVin tilbyder Danmarks mest udsøgte udvalg af vin af høj kvalitet til super-fine priser. Her får du altid super service samt hurtig og sikker levering fra dag til dag.

Som medlem af My Backyard får du rabat på køb af vin, spiritus og lækkerier i Jyllands største specialforretning.

Sologstrand

Sol og Strand

Sol og Strand er et af Danmarks største bureauer indenfor sommerhusudlejning og har over 6.500 privatejede sommerhuse og ferielejligheder i hele landet. De er beliggende i de mest populære områder i Danmark såsom Bornholm, Marielyst og Hornbæk i det østlige Danmark og Skagen, Blokhus, Blåvand og Fanø på den danske vestkyst.

Som medlem af My Backyard får du 10% rabat på booking af feriehuse hele året undt. uge 28-31.

Boemsen

Danish-BBQ.dk

Hæv din grillmad til nye højder med de spændende krydderier og saucer fra Danish-BBQ by Boemsen som vi  forhandler i vores webshop. Ud over dette, kan du finde lækre opskrifter fra og blogindlæg fra Boemsen’s BBQ & Grill Blog i vores grillunivers og læse spændende blogindlæg i vores nyhedsbrev.

Vtnracing

Victor Trudslev Nielsen

Team Danmark atleten Victor Trudslev Nielsen er et ungt stortalent indenfor motorsport og han er samtidig ambassadør for Napoleon. Teamet bag Victor hedder VTN Racing og her er målsætning, at være blandt de førende inden for bæredygtig motorsport, mens det er Victors personlige mål at skabe en professionel racerkarriere og blive bæredygtig verdensmester i 2027. I kraft af hans resultater, er han i 2023 blevet tilbudt et sæde i verdens første formel E junior. Victor er også en del af Ellysium Racing, som har den store passion, at performance and the planet. Det handler om at minimalt forbrug af fossile brændstoffer.

Øl Mad Folk Logo

Øl, Mad og Folk

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere, som er er en 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år og i øjeblikket er han ved at udvikle nye grill-opskrifter hertil og bogen Øl og grillmad i samarbejde med Backyard Living.

Logo Med Sort Bg

Restaurant MEAT

Hos Restaurant MEAT i Aalborg er vi eksperter i det gode kød. I at håndplukke krogmodnede kvalitetsudskæringer fra de bedste leverandører. Og i at stege til perfektion ved hjælp af grill, røg og ild. De forskellige specialiteter garneres med valgfrie side orders, som du ikke betaler ekstra for – sammensat på basis af de 4 årstider og råvarer, der egner sig til grillen.

arrow_upward