Samarbejdspartnere

Hos Backyard Living har vi en række gode samarbejdspartnere, som du kan se en præsentation af her.

Fårup Logo (1)

Fårup Sommerland

I Fårup Sommerland kan du både blive mættet af oplevelser og lækker, hjemmegrillet mad. Her finder du nemlig Napoleon Grillplads med de super moderne Napoleon Rogue 525 gasgrill – hele 16 griller står klar til, at du kan lægge mad på risten. Grillene er placeret i Napoleon grillhytterne og under små telte, så du kan grille i al slags vejr.

Bonbonland

BonBon-Land

I BonBon-Land har de forlystelser til børn i alle aldre - helt fra dem for de allermindste til nogen som man kan prøve sammen med hele familien. Når sulten melder sig, kan man fra sæsonen 2022 grille sin medbragte mad i det nye Napoleon Grillhytte, som ligger lige ved siden af Hankatten.

Springeren

Springeren Maritimt Oplevelsescenter

Dette oplevelsescenter i Aalborg åbner op for en verden fuld af maritime effekter og oplevelser for hele familien. Med et område på over 15.000 kvm., 600 modelskibe og tilmed en U-båd er der masser af plads til at boltre sig på samt aktiviteter til store og små. Når frokosten skal indtages finder du hele 3 Napoleon gasgrill i området til fri afbenyttelse.

A27A1748 Myggens 1920X600 (1)

Myggens

Med mere end 15 års erfaring med at afholde Grillkurser og ”hands on” arrangementer er du sikret den fedeste oplevelse når Martin Mygdam rykker ud med sit grillshow. Skal din virksomhed afholde en sommerfest hvor I mangler aktivitet, eller er I en herregruppe der vil dyste om at grille store bøffer, så har vi et samarbejde med Myggens, som rykker ud og hjælper der hvor det passer Jer.

Pia

Grillall

Pia Kromann har haft grillhandsker på i mere end 25 år. Hun elsker at grille alt fra hverdagsmad, masser af grønt og til at bage brød og kager på grillen. At tænde grillen er gjort det til en livsstil, gennem mange år. Kort og godt er Pias motto: Hvis det findes kan det grilles. Pia bor i Aarhus med min mand og 3 drenge. Vi samarbejder tæt med Pia, både i forhold til afvikling af demoer og events, men i lige så høj grad omkring udviklingen af nye grillkoncepter og lækre opskrifter.
Madsniemann

Mads Niemann

Mads har altid haft en kæmpestor passion for mad og herunder grillmad, hvilket kulminerede i, at han sammen med konen Liv Martine udgav sin første kogebog. Det skulle vise sig at være springbrættet til en ny karrierevej, og Mads arbejder nu som professionel kok på en lokal restaurant, mens han er i gang med at opbygge et online univers, hvor han deler ud af sine imponerende madkundskaber.

Ædedolken

Anders "Ædedolken" Lang

Lige så længe Anders kan huske, har han haft en stor kærlighed til mad og som en klog mand en gang har sagt: ”Der findes ingen sandere kærlighed end kærlighed til mad”. Det passer meget godt på Anders. En ægte grillentusiast med ægte grillattitude. Vi samarbejder tæt med Anders, både i forhold til afvikling af demoer og events, men i lige så høj grad omkring udviklingen af nye lækre opskrifter og videoer dertil.
The Meat Club Logo

The Meat Club

The Meat Club vil være den almindelige danskers adgang til kvalitetskød, og vil sikre at du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten i hverdagen. De ønsker at udbrede danskernes forståelse for at kød ikke bare er kød, og at man ikke behøver gå på kompromis med kødkvalitet og pris.

Som medlem af My Backyard får du  rabat på køb af kvalitetskød hos The Meat Club.

Supervin

SuperVin

Stedet, hvor du ikke behøver at lænse pungen for at købe lækker vin! SuperVin tilbyder Danmarks mest udsøgte udvalg af vin af høj kvalitet til super-fine priser. Her får du altid super service samt hurtig og sikker levering fra dag til dag.

Som medlem af My Backyard får du rabat på køb af vin, spiritus og lækkerier i Jyllands største specialforretning.

Boemsen

Danish-BBQ.dk

Hæv din grillmad til nye højder med de spændende krydderier og saucer fra Danish-BBQ by Boemsen som vi  forhandler i vores webshop. Ud over dette, kan du finde lækre opskrifter fra og blogindlæg fra Boemsen’s BBQ & Grill Blog i vores grillunivers og læse spændende blogindlæg i vores nyhedsbrev.

Øl Mad Folk Logo

Øl, Mad og Folk

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere, som er er en 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år og i øjeblikket er han ved at udvikle nye grill-opskrifter hertil og bogen Øl og grillmad i samarbejde med Backyard Living.

arrow_upward