Til PRO Side 02

Backyard Living Pro Team med
BBQ og Pizza

Vi har samlet de sejeste grill- og pizzanørder, der alle har ægte grill- og pizzaattitude. Det er dem, der griller i regn og slud og bager pizza i enhver slags vejr. Dem, der er først på grill- og pizza-beatet. Dem, der ikke aner, hvordan ovnen i køkkenet virker, fordi ALT tilberedes på grillen eller i pizzaovnen. Dem, der straks nørder 304-stål, kW, røg, gas-output og har stablet grill- og pizzatilbehør fra gulv til loft, fordi de bare MÅ prøve det nyeste.

De bor rundt omkring og dækker hele Danmark, når der skal grilles smagsprøver i byggemarkederne, butikkerne har brug for assistance i salgsafdelingerne, eller når Backyard Living er ude på et event og præsenterer sine brands. De er klar til at dele ud af deres viden og tager imod alle spørgsmål. Herunder kan du se en præsentation af Danmarks sejeste grill- og pizzanørder.

Sådan bliver DU en del af teamet

PRO BBQ team

JAN ANDERSEN

JAN ANDERSEN

Jan kommer fra trekantsområdet og er en familiegriller med stort F. Han pudser øjeblikkeligt grillen af, når han hører konen sige: "Vil vi ha' besøg?" så bliver der ellers planlagt grillede lækkerier. Og efterspørger du lidt gode råd og erfaringer? Så kommer de i lind strøm og med masser af smil. Jans grillpit består pt. af en Napoleon LEX 485 og en Traeger Timberline 850. Menuen skifter men i tiden er pulled pork fra pillegrillen en favorit.

Trekantsområdet

Portræt BBQ Team DANNI RYTTER ANDERSEN

DANNI RYTTER ANDERSEN

Danni er vores bud på en 'Nak og Æd'-type, og du kan møde ham på demoer i det midt-sydlige Jylland. Han nørder på mange typer grill men har en særlig passion for pillegrill - særligt sin Traeger Ironwood, som er igang på 3. sæson. I 2016 blev altan byttet ud med terrasse og grillerierne tog til. Danni er særligt lykkelig, når han kan nørde grillteknikker.

Midt- og Sønderjylland

ALLAN FRISK

ALLAN FRISK

Allan har 18 år med grillerfaring i rygsækken. Han har grillet på det meste men i øjeblikket er kærligheden faldet på Traeger Ironwood 885 - og så snart vejret tillader det, lufter han gladeligt sin Napoleon TravelQ PRO285X på diverse campingpladser. Ud over god smag er især sikkerhed vigtigt for Allan, og som brandmand har han også fuldstændig styr på den del. Du kan møde Allan på demoer og som salgshjælp i den sydøstlige del af Himmerland.

Himmerland

SVEN NIELSEN

SVEN NIELSEN

Sven er vores Sønderjyske bud på en grillnørd af de helt store. Han nørder i detaljer og skriver om alt fra opskrifter på bagværk, til pålægget for voksne; Cote De Boeuf og videre til anmeldelser af grill. Du kender ham måske under navnet 'Boemsen'. Vi har ikke plads til at notere alle de grill, Sven har stående i baghaven men lad os sige det sådan: Han har prøvet meget på en grill... rigtig meget! På rigtig mange grill!

Sønderjylland

Lars.1

LARS WASSILEFFSKY

Lars griller hele året. Til dagligt for 2-3 personer, men den store familie gør, at det ofte er for 15-20 personer, ja, faktisk helt op til 250 personer, når store arrangementer kalder på grillmesteren. Han griller bl.a. på Traeger Timberline og Napoleon Prestige® 500 Phantom™. Tilbehør eller hele retter, tilberedes ofte på HOT WOK. Og så er Lars vild med udstyr, og har erfaring med næsten alt fra Napoleon, Traeger og HOT WOK.

Du kan møde Lars på demoer og som salgshjælp på Sjælland, Lolland-Falster og møn, hvor han øser ud af sin viden om udstyr samt tips & tricks til madlavning.

Sjælland, Lolland-Falster og Møn

LONE WASSILEFFSKY (1)

LONE WASSILEFFSKY

Lone elsker grillmad, og allerhelst en stor bøf! Hun er specielt god til det grønne tilbehør til grillmaden, og får ind imellem kæmpet sig vej til grillen, når hendes mand, Lars, kigger væk. Lone findes oftest ved de større grillevents, hvor hun laver alt, fra at samle burgere til at gi’ en hånd med, hvor det er nødvendigt.

Sjælland, Lolland-Falster og Møn

RENÉ B. HOFFMANN

RENÉ B. HOFFMANN

’Fyn er fin’ og her kan du møde René på vores demoer og events. Han har en passion for Real American BBQ og 10 år på grillbagen – med Renés entusiasme giver det ca. 4.000 gange erfaring med grillmad. Nyt grill-grej får René til at smile og alle grill er yndlings. Han har masser kendskab til ild men det skyldes sit job i det operative beredskab, og ikke fedtbrand på egen matrikel.

Fyn

MICHAEL TIMMERMANN

MICHAEL TIMMERMANN

Michael er en all-around griller og mestrer kul, gas og træpiller. Kød, bagværk, tilbehør – ja, faktisk lever Michael efter mottoet: ”Alt kan grilles!”. Siden den første kassegrill blev indkøbt i 1993 har Michael smilt lidt ekstra og efter kuglegrillen flyttede ind i 1998 blev smilet bredere endnu. I dag er grillparken vokset med gas- og pillegrill; og smilet sidder der stort set konstant. Nye grillopskrifter og nyt grilltilbehør inspirer Michael i dagligdagen.

Midtjylland

Portræt BBQ Team ANETTE BIELIDT JØRGENSEN

ANETTE BIELIDT JØRGENSEN

Anette er vores bagekone - sagt med respekt og kærlighed. Det er nemlig utroligt, hvad hun kan kreere af savlfremkaldende, familie-venligt, grillet bagværk på familiens to grill... for ikke at snakke om mængden! God grillmad kommer af dårlig grillmad - med det in mente giver Anettes meget lækre grill-resultater god mening, for Anette har 20 års erfaring med grill, bagværk, godt kød, lækkert tilbehør og hyggen om familien. Du kan ofte hilse på team Jørgensen på demoer i det nordjyske.

Nordjylland

Portræt BBQ Team ANDERS JØRGENSEN

ANDERS JØRGENSEN

Anders er glad for sit kød! Det ses på smilet når bøffen er tykkere end håndleddet. "Alt under 5 cm er pålæg" er en klassiker, som Anders har taget til sig. Og lige som størrelsen på bøffen, så betyder størrelsen også noget når Anders vælger grill. Pt griller han, sammen med familien, på en LEX730 (et bæst på næsten 2 meter) og en Timberline 850. Anders fejrer i 2020 jubilæum; han har nemlig været pjattet med grill i 20 år. Udfordringer er et stort plus og særligt hvis det er på gasgrillen. Du kan ofte hilse på team Jørgensen på demoer i det nordjyske.

Nordjylland

Portræt BBQ Team RASMUS BIELIDT JØRGENSEN

RASMUS BIELIDT JØRGENSEN

Med de to forældre er der ikke noget at sige til, at Rasmus er glad for grill! Passionen for grill kom ind med sutteflasken og har været særligt udtalt siden 2017. Rasmus er teamets 'Benjamin', men det holder ham ikke tilbage. Han er særligt interesseret i teknikken og WiFi-delen i Traegers grill-linje... når ikke han nyder en god grillet bøf i herre-størrelse! Inden Rasmus kan starte sin egen grillpit, låner han oftest familiens Traeger Timberline 850. Du kan møde Rasmus' smittende smil på demoer i det nordjyske.

Nordjylland

THOMAS KATHOLM RASMUSSEN

THOMAS KATHOLM RASMUSSEN

Thomas er en passioneret griller som elsker al slags kød og ikke står tilbage for en god grill-udfordring. Thomas elsker især det amerikanske grill-køkken med alt hvad det indebærer. Han har grillet på hobbyplan i 13 år og har en Traeger PRO780, Napoleon Prestige PRO samt en rejsegrill (så der også kan grilles i ferien) Napoleon Travel Q PRO285.

Sydjylland

BENT FINK

BENT FINK

Bent er griller med stort G og har grillet alt der næsten kan grilles siden 1995. Udover dette, er han ofte dommer ved div. grillkonkurrencer, herunder VM, EM, DM og de Svenske mesterskaber. Bent griller hver dag enten på sin Traeger Ironwood, hans Napoleon Prestige PRO™ 500 eller en af de andre grill han har. På det seneste er han også blevet rigtig glad for hurtig mad fra en HOT WOK.

Midtjylland

LARS FIBIGER

LARS FIBIGER

Midtjylland

ESBEN VAD ANDERSEN

ESBEN VAD ANDERSEN

Nordjylland

LARS LINDORF

LARS LINDORF

Fyn

MIKAEL BUSK

MIKAEL DINES R. BUSK

Midt- og sønderjylland

NIELS CHRISTIAN HANSEN

NIELS CHR. HANSEN

Sjælland

Lars Erik (1)

LARS ERIK ASTRUP-NIELSEN

Nordjylland

Leon Jensen

LEON JENSEN

Jeg er til daglig en del af Sydhavsgrill, og kommer fra det flade lolland, hvor vi godt kan love, at bøfferne ikke er flade.

Mine grille er alene kun af mærkerne Traeger og Napoleon, da det er low and slow tilberedning som tiltaler mig mest, ligesom udstyr godt kan tænde mig og grillen lidt.. Accessories make everything better
I det daglige laver jeg stort set alt mit mad på grill, dette gælder hele året.
Jeg elsker at eksperimentere med mad på grill, dette giver sig også til kende når jeg/vi tager ud til div fester og arrangementer, her kan det både være konfirmationer, bryllupper, firmaarrangementer mm. hvor der er tale om både forret, hovedret, samt dessert på grill op til 300+ personer, her levere og producere vi det hele af lokale råvare.   

Lollan/Faster og Sjælland

Michael Hausner (2)

MICHAEL HAUSNER

Mit navn er Michael. Jeg er bosat i Nakskov, en dejlig by på det natur skønne Lolland.
Da jeg elsker god mad, er grill en naturlig ting for mig.
Jeg arbejder i XL-BYG Sakskøbing hvor jeg sælger og rådgiver i grill afdelingen.
Jeg brænder for at give mine kunder en god oplevelse og kan slet ikke lade være med at give gode råd om grill mad med på vejen.
Napoleon grillen er helt klart min favorit, den kan give en høj varme, men er også nem at få ned i en lavere temperatur.
Jeg elsker også at tage min Traeger frem og nørde sammen med den.
Når jeg så kombiner de to grille.... Så opstår der magi. 

Lolland

PRO Pizza team

Billede Kommer Snart (1)

ALLAN FRISK

Nordjyland

Billede Kommer Snart (1)

ASK PETER AHRENDT FUTTRUP

Nordsjælland

Christian Holm Madsen

CHRISTIAN HOLM MADSEN

Christian elsker alt mad lavet over ild, og han bager pizza eller griller flere gange om ugen. Christian er en kæmpe madnørd, der elsker at eksperimentere med nye smage og metoder. Han har siden 2017 stillet op til DM i Grill med flere førstepladser i udvalgte kategorier under bæltet. På grillen er det særligt pulled pork og brisket, som kommer under kærlig behandling. Når det kommer til pizza, laver han oftest napolitansk- eller New York-style pizza på sin Gozney Arc XL, der ultimativt er den bedste pizzaovn, han har bagt på.  

Fyn og Jylland

Danny Rytter (1)

DANNY RYTTER ANDERSEN

Er kæmpe nørd inden for det italienske køkken, og elsker og udfordre min familie og kærkommen smagløg, derfor er der ikke 2 retter der ofte er ens herhjemme. Men sammentid med griller jeg meget "hverdagsmad" hvor det bla. Forgår i det asiatiske køkken hvor jeg bruger min hot wok. Og de dage der virkelig skal kæles for maden starter vi mere end en grill op og står gerne om før fanden for træsko på for at tænde grillen og lave mad til familien. 

Jeg har også en stor passion for brød generelt og derved bages der mange typer brød alt fra rugbrød til morgenbrød.

Sønderjylland

Billede Kommer Snart (1)

ESBEN VAD ANDERSEN

Nordjylland

Billede Kommer Snart (1)

JAN KOLD ANDERSEN

Sønderjylland

Billede Kommer Snart (1)

LARS FIBIGER

Midtjylland

Lars Wassileffsky (1)

LARS WASSILEFFSKY

Lars går tit pizzaamok på sine Gozney-pizzaovne. Allerede i 2019 fik Lars sin første Gozney, nemlig Roccbox. Han fortæller at kvaliteten er ret høj, da den, nu mere end 5 år gamle Roccbox, har stået udendørs lige siden, og det eneste sted man kan se den har nogen år på bagen, er det lille spændebånd der sidder på gasslangen, som har en smule rust. Den er lige så effektiv som da den var ny. I 2024 opgraderede Lars sin samling, med en Gozney Dome Dual Fuel og en Gozney Arc XL.
Så skal du høre om forskellen på de forskellige modeller, og hvilke retter der kan tilberedes i ovnene, så er Lars en god informationskilde.
Ud over pizza, tilberedes der bl.a. sandwich, foccacia, stenovnsbrød, steaks og kylling.
Du kan møde Lars ved diverse demoer og events, rundt omkring i landet.

Sjælland, Lolland-Falster og Møn

Magnus

MAGNUS MERTZ

Nordjylland

Billede Kommer Snart (1)

MATHIAS ØSTERAS GUNDESTRUP

Midtsjælland

Billede Kommer Snart (1)

MICHAEL TIMERMANN

Midtjylland

Billede Kommer Snart (1)

OLE LYAGER

Nordjylland

Billede Kommer Snart (1)

RENÉ BONDO

Fyn

Billede Kommer Snart (1)

SØREN EMIL RASMUSSEN

Midtjylland

Billede Kommer Snart (1)

SVEN BOEMSEN NIELSEN

Sønderjylland

Thomas Smed Jensen

THOMAS SMED JENSEN

Jeg er 47 år og bor privat i Aarhus sammen med hustru og 3 børn. Jeg har gennem de sidste 15 år grillet rigtig meget, og hoppede med på vognen da Traeger kom til Danmark i 2018. Træpille grill skulle prøves, og jeg har stadig min Timberline 850 købt i 2018 som snurrer ugentligt. Derudover griller jeg også på Napoleon Prestige Pro 500. For ca. 6 år siden begyndte jeg at sætte mig lidt ind i pizzaens verden, og har siden ikke set mig tilbage. Generelt elsker jeg alt fra det Italienske køkken, men Pizza er for mig toppen. Jeg nyder at prøve en masse forskellig topping, meltyper samt forskellige metoder til at lave den perfekt dej. Jeg bager pizza på en Gozney Dome. 

Midtjylland

arrow_upward