Hero

Backyard Living Pro BBQ Team

Vi har samlet de sejeste grillnørder, der alle har ægte grillattitude. Det er dem, der griller i regn og slud. Dem, der er først på grill-beatet. Dem, der ikke aner hvordan ovnen virker fordi ALT tilberedes på grillen. Dem, der straks nørder 304-stål, kW, røg, gas-output og har stablet grilltilbehør fra gulv til loft, fordi de bare MÅ prøve det nyeste.

De bor rundt omkring og dækker hele Danmark – selv Bornholm – når der skal grilles smagsprøver i byggemarkederne, eller butikkerne har brug for assistance i salgsafdelingerne. De er klar på at dele ud af deres viden og tager imod alle spørgsmål. Herunder kan du se en præsentation af Danmarks sejeste grillnørder.

Lars.1

LARS WASSILEFFSKY

Lars griller hele året. Til dagligt for 2-3 personer, men den store familie gør, at det ofte er for 15-20 personer, ja, faktisk helt op til 250 personer, når store arrangementer kalder på grillmesteren. Han griller bl.a. på Traeger Timberline og Napoleon Prestige® 500 Phantom™. Tilbehør eller hele retter, tilberedes ofte på HOT WOK. Og så er Lars vild med udstyr, og har erfaring med næsten alt fra Napoleon, Traeger og HOT WOK.

Du kan møde Lars på demoer og som salgshjælp på Sjælland, Lolland-Falster og møn, hvor han øser ud af sin viden om udstyr samt tips & tricks til madlavning.

Sjælland, Lolland-Falster og Møn

SVEN NIELSEN

SVEN NIELSEN

Sven er vores Sønderjyske bud på en grillnørd af de helt store. Han nørder i detajler og skriver om alt fra opskrifter på bagværk, til pålægget for voksne; Cote De Boeuf og videre til anmeldelser af grill. Du kender ham måske under navnet 'Boemsen'. Vi har ikke plads til at notere alle de grill, Sven har stående i baghaven men lad os sige det sådan: Han har prøvet meget på en grill... rigtig meget! På rigtig mange grill!

Sønderjylland

Portræt BBQ Team DANNI RYTTER ANDERSEN

DANNI RYTTER ANDERSEN

Danni er vores bud på en 'Nak og Æd'-type, og du kan møde ham på demoer i det midt-sydlige Jylland. Han nørder på mange typer grill men har en særlig passion for pillegrill - særligt sin Traeger Timberline, som er igang på 3. sæson. I 2016 blev altan byttet ud med terrasse og grillerierne tog til. Danni er særligt lykkelig, når han kan nørde grillteknikker.

Midt- og Sønderjylland

JAN ANDERSEN

JAN ANDERSEN

Jan kommer fra trekantsområdet og er en familiegriller med stort F. Han pudser øjeblikkeligt grillen af, når han hører konen sige: "Vil vi ha' besøg?" så bliver der ellers planlagt grillede lækkerier. Og efterspørger du lidt gode råd og erfaringer? Så kommer de i lind strøm og med masser af smil. Jans grillpit består pt. af en Napoleon LEX 485 og en Traeger Timberline 850. Menuen skifter men i tiden er pulled pork fra pillegrillen en favorit.

Trekantsområdet

ALLAN FRISK

ALLAN FRISK

Allan har 18 år med grillerfaring i rygsækken. Han har grillet på det meste men i øjeblikket er kærligheden faldet på Traeger Ironwood 885 - og så snart vejret tillader det, lufter han gladeligt sin Napoleon TravelQ PRO285X på diverse campingpladser. Ud over god smag er især sikkerhed vigtigt for Allan, og som brandmand har han også fuldstændig styr på den del. Du kan møde Allan på demoer og som salgshjælp i den sydøstlige del af Himmerland.

Himmerland

RENÉ B. HOFFMANN

RENÉ B. HOFFMANN

’Fyn er fin’ og her kan du møde René på vores demoer og events. Han har en passion for Real American BBQ og 10 år på grillbagen – med Renés entusiasme giver det ca. 4.000 gange erfaring med grillmad. Nyt grill-grej får René til at smile og alle grill er yndlings. Han har masser kendskab til ild men det skyldes sit job i det operative beredskab, og ikke fedtbrand på egen matrikel.

Fyn

MICHAEL TIMMERMANN

MICHAEL TIMMERMANN

Michael er en all-around griller og mestrer kul, gas og træpiller. Kød, bagværk, tilbehør – ja, faktisk lever Michael efter mottoet: ”Alt kan grilles!”. Siden den første kassegrill blev indkøbt i 1993 har Michael smilt lidt ekstra og efter kuglegrillen flyttede ind i 1998 blev smilet bredere endnu. I dag er grillparken vokset med gas- og pillegrill; og smilet sidder der stort set konstant. Nye grillopskrifter og nyt grilltilbehør inspirer Michael i dagligdagen.

LOUISE PETERSEN

LOUISE PETERSEN

Louise har grillet gennem de sidste tyve år og terrassen er fyldt med forskellige grill, der alle har en stor plads i Louises hjerte. Ud over grill og grillmetoder, så er der masser af passion for god kvalitet. Særligt i forhold til kød og dyrets velbefindende inden, det nåede Louises kreative grillpit. Louise er vores repræsentant på Solskinsøen og du kan møde hende til demoer her.

Bornholm

Portræt BBQ Team ANETTE BIELIDT JØRGENSEN

ANETTE BIELIDT JØRGENSEN

Anette er vores bagekone - sagt med respekt og kærlighed. Det er nemlig utroligt, hvad hun kan kreere af savlfremkaldende, familie-venligt, grillet bagværk på familiens to grill... for ikke at snakke om mængden! God grillmad kommer af dårlig grillmad - med det in mente giver Anettes meget lækre grill-resultater god mening, for Anette har 20 års erfaring med grill, bagværk, godt kød, lækkert tilbehør og hyggen om familien. Du kan ofte hilse på team Jørgensen på demoer i det nordjyske.

Nordjylland

Portræt BBQ Team ANDERS JØRGENSEN

ANDERS JØRGENSEN

Anders er glad for sit kød! Det ses på smilet når bøffen er tykkere end håndleddet. "Alt under 5 cm er pålæg" er en klassiker, som Anders har taget til sig. Og lige som størrelsen på bøffen, så betyder størrelsen også noget når Anders vælger grill. Pt griller han, sammen med familien, på en LEX730 (et bæst på næsten 2 meter) og en Timberline 850. Anders fejrer i 2020 jubilæum; han har nemlig været pjattet med grill i 20 år. Udfordringer er et stort plus og særligt hvis det er på gasgrillen. Du kan ofte hilse på team Jørgensen på demoer i det nordjyske.

Nordjylland

Portræt BBQ Team RASMUS BIELIDT JØRGENSEN

RASMUS BIELIDT JØRGENSEN

Med de to forældre er der ikke noget at sige til, at Rasmus er glad for grill! Passionen for grill kom ind med sutteflasken og har været særligt udtalt siden 2017. Rasmus er teamets 'Benjamin', men det holder ham ikke tilbage. Han er særligt interesseret i teknikken og WiFi-delen i Traegers grill-linje... når ikke han nyder en god grillet bøf i herre-størrelse! Inden Rasmus kan starte sin egen grillpit, låner han oftest familiens Traeger Timberline 850. Du kan møde Rasmus' smittende smil på demoer i det nordjyske.

Nordjylland

arrow_upward