Hvad er fordelene ved en gasgrill?

En gasgrill er efterhånden blevet manges favorit – nok mest grundet det faktum, at du har mulighed for at justere temperaturen i grillen løbende, hvilket man eksempelvis ikke har mulighed for på samme måde i en kulgrill. Samtidig er en gasgrill praktisk fordi den er nem at tænde op og hurtigt bliver varm. Vejret bliver på den måde ikke en hindring for at grille, når du har lyst – uanset årstid og vejr.

Hvorfor skal du vælge en Napoleon grill?

Der er mange grunde til at vælge en Napoleon gasgrill. Herunder kan du læse mere om de funktioner, der gør Napoleon unik.

Napoleon grill

Sizze Zone

SIZZLE ZONE™

En SIZZLE ZONE™ kan blive op til 800° varm på få minutter og giver dig uanede muligheder, når du skal tilberede din grillmad. Svits eksempelvis kødet af, inden du lægger det over på indirekte varme i grillen. Dermed karamelliseres overfladen og smagen forsegles perfekt indeni. Du kan også bruge din SIZZLE ZONE™ som et ekstra blus til eksempelvis at koge kartofler på eller tilberede sovs, wokretter, Crepes Suzette eller brændte mandler.


Jetfire

JETFIRE™ tændingssystem

Det innovative JETFIRE™ tændingssystem fra Napoleon skyder en stråleflamme ud, som antænder hovedbrænderne individuelt - hver gang. Du drejer blot knappen, så er grillen startet.

Crosslight

Cross Lighting krydstænding

Grillning skal være sikkert og enkelt, hvilket krydstændingen sørger for. Skulle en brænder mod forventning slukke, tændes den automatisk igen via det specialbyggede krydstænding, Cross Lighting.


Brænderrør

Brænderrør i rustfrit 304 stål

Alle brænderrør i Napoleons gasgrill er konstrueret i rustfrit 304 stål.

Rustfrit 304 stål er korrosionsbestandigt. Det gør det perfekt til udendørs brug og rustfrit stål har endvidere en miljøvenlig legering, der ikke kræver hårde kemikalier til efterbehandling. Rustfrit stål er tilmed et 100% genanvendeligt materiale.

Waveriste

WAVE™ signatur grillriste

De unikke WAVE™ signatur grillriste er noget af det første man bemærker på en Napoleon grill, men den ikoniske bølgeform er ikke kun til pynt. Den giver et større overfladeareal, mens kurverne modvirker, at maden falder igennem ristene og holder dermed din grill renere. Vigtigst af alt optimeres grillristens levetid, da formen tillader varmeudvidelse og sammentrækning.


Bagbrænder

Infrarød bagbrænder

Mange af Naloleons grill har en integreret infrarød bagbrændere. Den er helt eminent i kombination med et rotisseri til stege af okse- og svinekød, fjerkræ, porchetta, ja, selv stegt flæsk og hjemmelavede flæskesvær i en rotisserikurv. Der er stort set intet, der ikke kan tilberedes i ægte rotisseri-stil.

Safetyglow

SAFETY GLOW™

I Prestige PRO™-modellerne er der indbygget LED-lys, som kan skifte farve indenfor hele farvespektret. Du får næsten ubegrænsede farveindstillinger. Som en ekstra sikkerhedsbonus er SAFETY GLOW™ funktion også inkluderet. Her skifter alle knapper til rød, når brænderne er tændt og der er gas på. Dermed efterlader du aldrig en tændt grill ved et uheld.

ACCU Probetermometer

ACCU-PROBE™ temperaturmåler

En integreret ACCU-PROBE™ temperaturmåler finder du på alle Napoleons grill-modeller. Det sørger for, at du kan foretage en meget præcis temperaturregulering, og dermed sikrer dig et perfekt grillresultat.

Searplates

Sear Plates™ i to niveauer

Sear Plates™ i to niveauer giver en konstant cirkulation af varme til grillristene, hvilket forhindrer at der opstår “hotspots“. Det er ikke kun den forskudte højde, der gør dem effektive. Det er også hældningen opad mod fronten, hvilket naturligt sender den varmere luft fra bagsiden fremad. Ydermere reducerer Sear Plates™ opflamning, fordi de skærmer brænderne mod dryp fra fedt o.l. Samtidig giver dette en ekstra intens grillsmag.

Garanti

Markedets bedste garantiprogram

Napoleon har en af de bedste og mest omfattende garantier på sine grillprodukter. Produkterne er udelukkende designet med komponenter og materiale af topkvalitet, og er samlet af uddannede håndværkere. Brændere og ventilenheder er lækagetestet og afprøvet ved en kvalitetstest. Grillene er grundigt inspiceret af en kvalificeret tekniker inden emballering og forsendelse for at sikre, at du modtager det kvalitetsprodukt, der forventes fra Napoleon.

Hvilken Napoleon grill model skal du vælge?

Napoleon grillene finder du i flere varianter og størrelser – og uanset hvilken model du vælger, er du sikker på at få en grill i god kvalitet. Du finder også altid en gasgrill, der passer ind uanset om du har en stor terrasse eller lille altan. De henvender sig både til den helt store grillentusiast, samt den mindre hverdagsgriller grundet variationen af features på de forskellige modeller.

Type test - find dit grill match

arrow_upward