Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER
Backyard Living A/S
Håndværkervej 1, Park B
9700 Brønderslev
CVR nr.: 37896047
Telefon: 77304000
E-mail: cs@backyardliving.dk

Vi bestræber os på at besvare din e-mail samme dag men senest inden for to hverdage.

PRISER
Hos Backyard Living A/S tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Dette skyldes at priserne er dagspriser og ofte ændres løbende. Såfremt Backyard Living A/S accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er vist inkl. Moms. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

BESTILLING
Ved bestilling af varer fra backyardliving.dk binder køber sig til tilbuddet om at købe varen på de oplyste vilkår og der udgøres dermed ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og backyardliving.dk er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder at køber accepterer det afgivne tilbud.

BETALING
Backyard Living A/S modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK Danske kroner og incl. moms. Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

LEVERING
Leveringstid for lagervarer er normalt 1-3 hverdage. Vi leverer til hele Danmark (undt. Grønland og Færøerne). Vi leverer ikke til udlandet.

FRAGTFRI levering ved køb for over kr. 5.000

Ved køb af varer for over kr. 5.000, er der fragtfri levering i Danmark til brofaste øer.
Ved køb for under 5.000 kr. er fragtprisen 59 kr.

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Varer sendes med GLS/DSV og leveres som udgangspunkt til kantsten, ved fast underlag og i gadeplan.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke/palle blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. 
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

REKLAMATIONSRET
Der gives som minimum 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Backyard Living A/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
På grill og noget tilbehør er der en garanti, som stiller dig endnu bedre. Hvis garantien på et givent produkt stiller dig bedre end købelovens reklamationsret, så vil det stå på produktets garantibetingelser her på hjemmesiden.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
Backyard Living A/S
Håndværkervej 1, park b
9700 Brønderslev

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Ved reklamation skal du oprette reklamationen online eller kontakte kundeservice inden afsendelse af din vare. Det gør du her:

Opret reklamation

...eller ved at skrive til cs@backyardliving.dk eller ringe til tlf. 77 30 40 00. Der aftaler I sammen, hvordan det videre forløb skal foregå.

REFUSION
Det er som udgangspunkt nok at oplyse dit ordrenummer. Vi kan dog få brug for, at du medsender bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr., som det aftalte beløb skal overføres til. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

RETURRET/FORTRYDELSRSRET
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
*)Varer købte som julegave under Black Friday, Black Week eller julekampagner kan returneres tom. den 15. januar.

Perioden* regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren/varen er leveret.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.
Har du købt flere varer på én ordre, kan du vælge at fortryde enkelte dele af købet.

Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, skal dette tydeligt fremgå i en meddelelse til Backyard Living via en e-mail til cs@backyardliving.dk. Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Backyard Living A/S
Håndværkervej 1, park B
9700 Brønderslev

Du skal selv betale for udgifterne forbundet med returnering af varen. Vi afhenter ikke varer i pakkeshops.

Det er muligt for dig at købe en returlabel som du selv kan printe. Husk at vedlægge en printet udgave og en udfyldt returformular, som du også finder i linket.

Priser for returlabels/returfragt:

Pakker:

Køb returlabel til pakke - kr. 69


Varer leveret på palle (grill):

Køb returfragt til palle - kr. 400


Varen kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Returnering skal gøres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varen inden udløbet af de 14 dage.

Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Ved køb af varer på www.backyardliving.dk kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor altid din varen retur i original emballage for at sikre varens fulde værdi. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Afprøvning af varen og emballage
Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aftaler indgået på offentlig auktion.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

TILBAGEBETALING
Fortryder du dit køb og varens værdi ikke er forringet, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

PRIVATLIVSPOLITIK
Backyardliving.dk registrerer følgende i sit kundekartotek i forbindelse med køb:
Navn
Adresse
Telefonnummer
Mail
Faktura
Købte produkter

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Oplysninger videregives ikke til 3. mand.
Registreringen sker for, at vi kan levere varer til kunden, behandle evt. reklamationer og af hensyn til vort bogholderi.
Ved betaling med betalingskort sker registrering via en sikker server hvor oplysningerne krypteres. Personoplysningerne registreres hos Backyard Living A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Læs den fulde privatlivspolitik her »

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER
Backyard Living A/S forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.

KLAGEMULIGHEDER
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning:
Klageportalen for Nævnenes Hus
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: cs@backyardliving.dk

ØVRIGE RELEVANTE LINKS
PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 30. november 2022.

arrow_upward