Forhandlere

Backyard Living er den danske distributør af Napoleon, Traeger Grills, HOT WOK og The MeatStick, som vi sælger gennem vores dygtige forhandlere over hele landet, der med glæde viser dig produkterne. Alternativt er du naturligvis altid velkommen til at se hele sortimentet i vores showroom i Brønderslev.
Kontakt os gerne for en aftale.

Vi er også i fuld gang med at planlægge div. demoer og events landet over, som du snart vil kunne se en oversigt over her »

Hos Backyard Living har vi en række forhandlere rundt om i landet, som er klassificeret som PRO Stores ».

CERTIFIED

PRO Stores

Mød eksperter i Napoleongrill

PROSTORE Napoleon (1)

Hos Backyard Living har vi en række forhandlere rundt om i landet, som er klassificeret som PRO Stores. Her kan du se et bredere udvalg af vores store sortiment og få ekspertvejledning, da vores PRO Stores gennemgår en særlig uddannelse med Backyard Livings specialister på Napoleon grill.

Herunder kan du se en liste over Certified Napoleon PRO Stores i Danmark.
Se på kortet ovenfor hvor de er placeret.

Lifestyletrægårdenkås (2)

XL-BYG Trægården Kås

Trægården er en af de efterhånden få familieejede byggemarkeder i branchen. Du vil opleve, at du altid er velkommen, får en seriøs behandling og aldrig ender som et ”nummer i et kundekartotek”.

Lifestylebauhausaalborg

Bauhaus Aalborg

Her står altid en dygtig medarbejder klar til at hjælpe dig. Har du brug for hjælp til dit næste grillkøb, eller er du blot ude efter inspiration til dit næste terrasseprojekt? Uanset hvad, så hjælper de dig med kompetent og venlig rådgivning.

Lifestylekosangasaalborg

Kosan Gas Center Aalborg

Kosan Gas sikrer hurtig og pålidelig gaslevering til flere end 5.000 nordiske erhvervs-/industrikunder og private forbrugere. Kosan Gas Center i Aalborg har et stort udvalg af grill fra Napoleon samt eksperter i butikken på området.

Lifestylekronjyllandscamping

Kronjyllands Camping Center

Dette ferie-storcenter har et af Danmarks største udvalg af nye og brugte campingvogne. De har også en stor afdeling med grill, hvor du kan se mange grillmodeller fra Napoleon.

Lifestylexl Bygkjellerup Homeshop

XL-BYG Kjellerup / HomeShop

Det er HomeShops vision at blive danskernes foretrukne shoppested på nettet med ting til hus & have - herunder grill. Butikken har derfor et ekstra stort udvalg af Napoleon grill både i butikken og online. I showroomet finder du bl.a. også vores indbygningsgrill.

Lifestylestarkhorsenssyd

STARK Horsens Syd

Hos STARK Horsens Syd finder du et stort udvalg i alt, hvad der hører sig til i et moderne byggemarked, herunder et stort udvalg af grill fra Napoleon. Høj kvalitet i både vareudbuddet, rådgivningen og servicen er grundstenene i byggemarkedets DNA.

Lifestylebygmaringe (1)

Bygma Ringe

Bygma Ringe er et Byggecenter både for professionelle og private kunder. Her finder du et stort sortiment af varer og grill fra Napoleon og Traeger. Kig ind og få et godt tilbud fra en af de dygtige medarbejdere.

Lifestylexl Bygskibby

XL-BYG Skibby

XL-BYG Brejnholt Bjergmark er beliggende i Skibby, Hornsherred på Sjælland og den 5000m2 store forretning består af tømmerhandel og byggecenter, hvor du også finder et stort grillafsnit med Napoleon.

Lifestylexl Bygslagelse

XL-BYG Slagelse

XL-BYG Grønvold & Schou A/S er det lokale byggemarked i Slagelse. Her finder du en stor udstilling med Napoleon og kan hente kvalificeret rådgivning om dit næste grillkøb.

Lifestylekosangasalbertslund

Kosan Gas Center Albertslund

Kosan Gas sikrer hurtig og pålidelig gaslevering til flere end 5.000 nordiske erhvervs-/industrikunder og private forbrugere. Kosan Gas Center i Albertslund har et stort udvalg af grill fra Napoleon samt eksperter i butikken på området.

Lifestylexl Bygthisted (1)

XL-BYG Tømmergaarden Thisted

Hos XL-BYG Tømmergaarden Thisted A/S finder du et bredt udvalg inden for byggematerialer, træ, værktøj, isenkram og et stort udvalg af Napoleon grill. Her får du personlig, kompetent rådgivning, når du skal købe din grill.

Lifestylexlkorangashasselager

Kosan Gas Center Hasselager

Kosan Gas sikrer hurtig og pålidelig gaslevering til flere end 5.000 nordiske erhvervs-/industrikunder og private forbrugere. Kosan Gas Center i Hasselager har et stort udvalg af grill fra Napoleon samt eksperter i butikken på området.

arrow_upward