Hero

Indret et personligt

Udekøkken

specialbygget eller med moduler

Tag indendørs-hyggen med uden-bords. Med et velindrettet udekøkken kan du nemt flytte madlavningen udendørs. Men skal det være bygget i moduler, mures fra bunden eller bygges i andre materialer? Her kan du få inspiration og vejledning til hvordan DU kommer i gang.

Built In 1 (1)
Mad1

Eksempler på opbygning

med OASIS™ og Napoleon Prestige PRO™

Savner du inspiration til hvordan du kan indrette dit personlige udekøkken, så har vi lavet disse 3 eksempler med de kombinerbare OASIS™ moduler og underskabe. I alle 3 eksempler, kan du erstatte Prestige PRO™ grillen med en Napoleon Built-In 700.


EKSEMPEL 1

I en 45° vinkel omslutter OASIS™-modulerne den indbyggede grill. På denne måde har grillmesteren altid sit tilbehør ved hånden og mere tid til deres gæsterne.

Eksempler Opbygning Prestigepro500

EKSEMPEL 2

Med modulerne i en 90° vinkel er denne opbygning perfekt op mod en husvæg eller på terrassen, med mulighed for at anrette en lækker buffet tæt på grillen.

Eksempler Opbygning Prestigepro665

EKSEMPEL 3

Adskillige moduler tilbyder opbevaringsplads til køkkenudstyr og grilltilbehør. Det store arbejdsområde gør det til en fornøjelse både at grille og nyde.

Eksempler Opbygning Prestigepro825
Prestige Indbygning
Hygge
Prestige Indbygning 1
Mad
Prestige Indbygning 2

Fremgangsmåde

Sådan kommer du i gang med at bygge dit udekøkken

1 Vælg Indbygningsgrill

1: Vælg grill

Når du vælger din indbygningsgrill, er det vigtigt at tage stilling til størrelsen på grillområdet samt hvilke grillmetoder du har brug for såsom indbygget SIZZLE ZONE™, røgning m.v.

2 Vælg Moduler

2: Vælg moduler

Afhængigt af dine personlige præferencer og udvidelsesplaner, kan du vælge at opbygge dit udekøkken med de kombinerbare OASIS™ moduler eller lave dit helt eget specialbyggede med montering af grillen i en monteringsindsats.

3 Vælg Bordplade

3: Vælg bordplade

For at fuldende din udendørs oase, er det nu tid til at vælge bordplade. Den skal du selv tilkøbe separat.


Opmåling Udekøkken

Opmåling

Hvis du vælger at bygge dit helt eget specialbyggede udekøkken, skal grillen og evt. sidebrændere monteres i en monteringsindsats. Her kan du se hvordan du tager de korrekte mål.

B: Den nødvendige bredde af åbningen til indsættelse af den indbyggede grill.

D: Den nødvendige dybde af åbningen til indsættelse af den indbyggede grill, så den grill sammen med kontrolpanelet passer perfekt.

H: Højden på åbningen, der skal laves og samtidig hvor dybt grillen synker ned i køkkenet.

SZ
Built In (1)
Built In 2 (1)
Built In Bund
arrow_upward