Hero

Indret et personligt

Udekøkken

specialbygget eller med moduler

Tag indendørs-hyggen med uden-bords. Med et velindrettet udekøkken kan du nemt flytte madlavningen udendørs. Men skal det være bygget i moduler, mures fra bunden eller bygges i andre materialer? Her kan du få inspiration og vejledning til hvordan DU kommer i gang.

Built In 1 (1)
Mad1

Eksempler på opbygning

med OASIS™ og Napoleon Prestige PRO™

Savner du inspiration til hvordan du kan indrette dit personlige udekøkken, så har vi lavet disse 3 eksempler med de kombinerbare OASIS™ moduler og underskabe. I alle 3 eksempler, kan du erstatte Prestige PRO™ grillen med en Napoleon Built-In 700.


EKSEMPEL 1

I en 45° vinkel omslutter OASIS™-modulerne den indbyggede grill. På denne måde har grillmesteren altid sit tilbehør ved hånden og mere tid til deres gæsterne.

Eksempler Opbygning Prestigepro500

EKSEMPEL 2

Med modulerne i en 90° vinkel er denne opbygning perfekt op mod en husvæg eller på terrassen, med mulighed for at anrette en lækker buffet tæt på grillen.

Eksempler Opbygning Prestigepro665

EKSEMPEL 3

Adskillige moduler tilbyder opbevaringsplads til køkkenudstyr og grilltilbehør. Det store arbejdsområde gør det til en fornøjelse både at grille og nyde.

Eksempler Opbygning Prestigepro825
Prestige Indbygning
Hygge
Prestige Indbygning 1
Mad
Prestige Indbygning 2

Fremgangsmåde

Sådan kommer du i gang med at bygge dit udekøkken

1 Vælg Indbygningsgrill

1: Vælg grill

Når du vælger din indbygningsgrill, er det vigtigt at tage stilling til størrelsen på grillområdet samt hvilke grillmetoder du har brug for såsom indbygget SIZZLE ZONE™, røgning m.v.

2 Vælg Moduler

2: Vælg moduler

Afhængigt af dine personlige præferencer og udvidelsesplaner, kan du vælge at opbygge dit udekøkken med de kombinerbare OASIS™ moduler eller lave dit helt eget specialbyggede med montering af grillen i en monteringsindsats.

3 Vælg Bordplade

3: Vælg bordplade

For at fuldende din udendørs oase, er det nu tid til at vælge bordplade. Den skal du selv tilkøbe separat. Vær opmærksom på korrekt tilvalg af bordplade – både hvad angår mål og materialevalg. Begge dele kan findes i manualen til Oasis kabinetterne.


Opmåling Udekøkken

Opmåling

Hvis du vælger at bygge dit helt eget specialbyggede udekøkken, skal grillen og evt. sidebrændere monteres i en monteringsindsats. Her kan du se hvordan du tager de korrekte mål.

B: Den nødvendige bredde af åbningen til indsættelse af den indbyggede grill.

D: Den nødvendige dybde af åbningen til indsættelse af den indbyggede grill, så den grill sammen med kontrolpanelet passer perfekt.

H: Højden på åbningen, der skal laves og samtidig hvor dybt grillen synker ned i køkkenet.

SZ
Built In (1)
Built In 2 (1)
Built In Bund
arrow_upward