Gozney Roccbox

DANMARKSNYHED 2024: Tilbered en perfekt napolitansk pizza på autentisk vis i løbet af blot 60 sekunder i en Gozney Roccbox bærbar pizzaovn. Den leveres med gasbrænder, men er kompatibel både med gas og brænde, så du også har mulighed for at gå på opdagelse i smagen af bålmad med et tilkøb af brændeenheden.

Roccbox har en tyk stenbund, tæt isolering, safe-touch silikonecover og en unik rullende flamme, der leverer temperaturer op til 500° C. Pizzaovnen er ovenikøbet kompakt nok til at tage med overalt, fordi benene kan foldes sammen, termometeret er indbygget og brænderen kan nemt afmonteres under transporten.

 

Forudbestilling

Vi forventer varerne på lager i maj 2024, men du kan allerede nu forudbestille og sikre dig, at du bliver blandt de første til at modtage denne danmarksnyhed.

Fra gas til brænde med et snuptag

Roccbox' gasbrænder er konstrueret til at gengive en ægte flamme, som skaber utrolige temperaturer ved bare et drej på kontrolknappen. Ønsker du at nyde den autentiske smag og oplevelse af mad tilberedt over åben ild, er det muligt at tilkøbe en brændeenhed til træ, kul og briketter. Fra napolitansk pizza til mad over bål med et snuptag.

Så meget mere end bare en pizza

Nøglefunktioner

Leveres samlet

Klar til brug på få minutter - lav mad på få sekunder

Nem at transportere

Fold benene sammen, afmonter brænderen og tag din Roccbox med overalt

Sammenfoldelige ben

Nem at folde sammen for praktisk opbevaring

Aftagelig brænder

Nem at afmontere og skifte mellem træ og gas

Indbygget termometer

Stenbunds-termometeret fortæller dig, hvornår du er klar til at lave mad

Pizzaspade

Leveres som standard med en pizzaspade af professionel kvalitet

Sikker berøring

Roccbox' safe-touch silikoneoverflade reducerer risikoen for forbrændinger, der ofte kan opstå med metalovne

Personlig support

Vores kundeservice er her altid til at hjælpe dig

Innovativ flamme-teknologi

Gozney pizzaovne er kendt for deres flamme-teknologi, der spiller en central rolle i forhold til at lave den perfekte pizza.

Kombinationen af loftshøjden og kuppelformen skaber en perfekt rullende flamme. Den er turbulent, kraftfuld og rækker helt ud til ovnens åbning. Flammeintensiteten og den jævne varmefordeling er omhyggeligt designet for at sikre, at pizzaen tilberedes jævnt og får den karakteristiske smag og tekstur.

arrow_upward