Sammenligning af stegetermometre

26. juni 2023

Themeatstick4x

Sammenligning af trådløse stegetermometre

Vi får rigtig mange spørgsmål omkring andre stegetermometre på markedet vs. det nye The MeatStick 4 X. Derfor har vi lavet denne sammenligning på nogle af de væsentligste målepunkter af to af de mest kendte trådløse stegetermometre, baseret på de spørgsmål vi oftest får. Vi vil dermed lade det være op til dig at vurdere hvilket produkt der passer bedst ind i dit grill- og madlavnings-setup.

Sammenligning
Themeatstick4x

Sensorer og rækkevidde

Både The MeatStick og MEATER+ er 100% digitale trådløse stegetermometre, som begge måler kernetemperaturen i kødet og samtidig ambient-temperaturen (omgivende temperatur). I det nye MeatStick 4 og CHEF er der indbygget tre sensorer i spyddet til forskel fra andre på markedet som kun har en, hvilket øger præcisionen på målingen af kernetemperaturen. Begge termometre er ekstremt velegnet til grillmad og steder hvor du ønsker trådløs frihed og de tilsluttes automatisk til telefonen via Bluetooth. MEATER+ leverer her en rækkevidde på op til 50 m i line of sight, hvor The MeatStik leverer 200 m.

Meater Plus Food 2 720X
Themeatstick Battery

Levetid på batteriet

Både The MeatStick og MEATER+ leverer en lang batteri levetid på en fuld opladning, men her adskiller The MeatStick 4 sig dog med op til 70+ timer mod MEATER+´s 24+ timer.

Themeatstick Mix

Tilslutning af ekstra prober

Der kan købes og tilsluttes ekstra prober til begge produkter. Til MEATER+ kan du tilslutte op til 4 prober og til The MeatStick 4 kan du tilslutte op til 8.

BAC676 Lifestyle

Traeger X MEATER® trådløs stegetermometer

Hos Backyard Living forhandler vi kun en model fra MEATER®, som er designet eksklusivt til Traegers Timberline L/XL.

arrow_upward