Åbent Showroom

i samarbejde med Club Nord – TV2 Nords seerklub

Lørdag den 25. maj 2024 kl. 11-15

Kom til Åbent Showroom hos Backyard Living i Brønderslev, hvor du som gæst får mulighed for at se outdoor cooking shows og demonstrationer af vores grill fra Napoleon og Traeger, pizzaovne fra Gozney og gasblus fra HOT WOK. Nyd også lækre smagsprøver og besøg de spændende stande fra vores samarbejdspartnere. Alle billettyper er inkl. en saftig gourmetburger og adgang til alle smagsprøver. Din ordrebekræftelse gælder som billet. XL-BYG Trægården Kås vil også være til stede på dagen, hvor du med sikkerhed kan gøre en god handel.

Program

 • kl. 11.00 Showroom åbner
 • kl. 11-15 Smagsprøver
 • kl. 11.30 Nyheder fra Napoleon
 • kl. 12.00 Outdoor cooking show
 • kl. 12.30 Gozney pizzaovne
 • kl. 13.00 Outdoor cooking show
 • kl. 13.30 Nyheder fra Traeger og HOT WOK
 • kl. 14.00 Outdoor cooking show
 • kl. 14.30 Udtrækning af præmier 
  Hovedpræmie Club Nord VIP-billetter
  Hovedpræmie My Backyard VIP-billetter
  Præmier til alle fra vores sponsorer
  (vinderne skal være til stede ved udtrækningen)
 • kl. 15.00 Tak for i dag

Arrangementet afholdes ved Backyard Living, Håndværkervej 1, 9700 Brønderslev

Club Nord My Backyard Logo

Medlemmer


VIP-billet
inkl. gourmet burger

kr. 50,-

Nyd en lækker

Gourmetburger

INKL. I BILLETPRISEN

Grillet Steak Burger 1024X1024

Alle der har købt billet til dagen får serveret en lækker gourmetburger, som bliver tilberedt på dagen så snart du har lyst.

Smagsprøver og udstillere

Nyd lækre smagsprøver til vores Åbent Showroom, som bliver tilberedt af en stribe grill- og pizzaentusiaster med ægte grillattitude. Der er både smagsprøver tilberedt på Napoleon og Traeger grill samt Gozney pizzaovne og HOT WOK. Du kan også besøge nogle af de spændende stande fra vores udstillere og samarbejdspartnere. Hele herligheden er inkl. i billetprisen.

(Opdateres løbende og med forbehold for ændringer)

 

Emil

The Meat Club

Mød slagtermester Emil Fich Larsen fra The Meat Club, som vil være den almindelige danskers adgang til kvalitetskød, og vil sikre at du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten i hverdagen. Som medlem af My Backyard opnår man endda rabat hos The Meat Club.

Smagsprøver:
Opdateres senere

Tilberedes på Napoleon og Traeger grill

Boemsen

Danish-BBQ by Boemsen

Mød Sven Nielsen - Grillentusiast og indehaver af Danish-BBQ.dk by Boemsen

Hæv din grillmad til nye højder med de spændende krydderier og saucer fra Danish-BBQ by Boemsen som vi  forhandler i vores webshop.

Smagsprøver:
Opdateres senere

Traeger træpillegrill

Ølogfolk

Øl og Folk

Jan Erik Ingvaldsen kalder sig selv ølkok, ølskribent og grillentusiast. Han har 15 års erfaring med sociale medier og blogging og er i øjeblikket ved at udvikle nye grill-opskrifter hertil og til bogen "Øl og grillmad" i samarbejde med Backyard Living.

Smagsprøver:
Opdateres senere

Tilberedes på Napoleon grill

Nymarkdminde

Nymarksminde

Nymarksminde har overnatning og aktiviteter for hele familien. Besøg den hyggelige mini-zoo med alle de søde dyr, eller brug dagen på en fed gang fodboldgolf. Hos Nymarksminde kan du også få en guidet tur i Hammer Bakker i traktoren inkl. en lækker middag tilberedt på parkens Traeger grill.

Smagsprøver på dyrekød ved deres traktor
og hyggelige event-vogn.

Tilberedes på Traeger grill

HOT WOK

HOT WOK

HOT WOK er gasblus i den højeste kvalitet og med den absolut største effekt på markedet. Det er en dansk designet serie, der består af gasblus og udstyr til tilberedning af wok mad. Med HOT WOK kan du tilberede wokretter præcis som en professionel asiatisk kok.

Smagsprøver:
Opdateres senere

Vtnracing

Prøv en F1 simulator

Team Danmark atleten Victor Trudslev Nielsen er et ungt stortalent indenfor motorsport og han er samtidig ambassadør for Napoleon. Teamet bag Victor hedder VTN Racing og her er målsætning, at være blandt de førende inden for bæredygtig motorsport, mens det er Victors personlige mål at skabe en professionel racerkarriere og blive bæredygtig verdensmester i 2027.

I vores showroom kan du møde Victor og prøve en ægte professionel F1 simulator.

Supervin

Supervin

Stedet, hvor du ikke behøver at lænse pungen for at købe lækker vin! SuperVin tilbyder Danmarks mest udsøgte udvalg af vin af høj kvalitet til super-fine priser. Her får du altid super service samt hurtig og sikker levering fra dag til dag.

Smagsprøver:
Smagsprøver på 6-8 vine

 

Opdateres løbende med flere

arrow_upward