Demo, event eller grillkursus

Ønsker du at skabe en bedre relation mellem din butik og dine kunder, og samtidig øge salget af produkter fra vores brands Napoleon, Traeger, HOT WOK og The MeatStick?

Hos Backyard Living tilbyder vi et samarbejde omkring afviklingen af en demo eller special events, men ønsker samtidig også at gennemføre dem på den mest professionelt måde. Derfor stiller vi en række krav til vores forhandlere. Ønsker du en demo, så kontakt din lokale salgskonsulent for yderligere info.

Derudover har vi et samarbejde med Myggen´s som løbende afholder grillkurser.

Kursus Backyardliving

Grillkursus

både for nybegyndere og erfarne grillentusiaster

Myggen´s grillkurser er skræddersyede til at imødekomme behovene hos både nybegyndere og erfarne grillentusiaster. Hvis du er ny ved grillen, vil kurserne give dig en grundig introduktion til grillens verden og lære dig om de grundlæggende teknikker, såsom at tænde op, regulere varmen, og hvordan man opnår den perfekte tilberedning ved grillen. Hvis du allerede er en erfaren grillmester, vil kurserne udfordre dig til at tage dine færdigheder til nye højder ved at introducere dig til mere avancerede teknikker, smagsvarianter og tilberedningsmetoder.

arrow_upward