play_circle_outline youtube
Stegt Flaesk Paa Rotisseri Gasgrill Opskrift 1
Stegt Flaesk Paa Grill Spyd Opskrift Gasgrill 1 3728
Stegt Flaesk Paa Grill Spyd Opskrift Gasgrill 3 3728
Stegt Flaesk Paa Grill Spyd Opskrift Gasgrill 4 3728
Stegt Flaesk Paa Grill Spyd Opskrift Gasgrill 2 3728

Stegt flæsk på gasgrill

Stegt flæsk er meget nemt at lave på grillen – særligt på Hjul- og Spydsættet fra Napoleon – og der er masser af fordele. F.eks. er der plads til mange flere stykker flæsk, du slipper for at vende flæsket undervejs, det bliver jævnt grillet, og fedtet samles på et mindre areal, hvilket betyder mindre rengøring. Du bestemmer selv, hvad du serverer dertil, men en god klassiker er naturligvis kartofler og persillesovs. Opskriften på vores stegte flæsk er vanen tro nem at følge, enkel og virkelig lækker.

 • texture Gasgrill
 • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Krydring:

 1. Krydr flæsket med salt, peber og en hjemmelavet rub på begge sider. Herunder kan du se vores bud på en rigtig god rub, som kan bruges til det meste. Du kan selvfølgelig også bruge din egen favorit eller en Allround blanding.
 2. Skru de runde, flade stål-holder fra Hjul- og Spydsættet på rotisserispyddet.
 3. Sæt flæsket på de små spyd fra Hjul og Spyd-sættet. Det gør du ved at stikke spyddet tre gange gennem kødet, så det bølger. Du kan sammenligne det lidt med at ’sy’ flæsket på spyddene. Der kan være ca. 2-3 stykker flæsk på hvert spyd.
 4. Sæt spyddene fast på de runde, flade stålholdere.

Rub:

 1. En rub er en blanding af tørkrydderier. Her kan du se vores bud på en god hjemmelavet basis-rub. Den smager fantastisk, men du kan altså uden problemer springe over, hvor gærdet er lavest og bruge en færdigkøbt rub eller Allround krydderi.
 2. Du skal bruge: 1 spsk. sød paprika, ½ spsk. hvidløgspulver, ½ spsk. løgpulver, 1/4 spsk. sennepspulver, ½ spsk. pebermix, 1 knivspids cayennepeber og 1 spsk. salt.
 3. Hæld hele blandingen i en skål, og bland det godt.

Grillen:

 1. HØJ COOKBOX PÅ GRILLEN? Hvis din grill har høj cookbox, behøver du ikke at tage grillristen ud. Læg en foliebakke på grillristen. Placer den på risten, under det sted, hvor Hjul- og Spydsættet med dit flæsk ca. kommer til at være. ALM. COOKBOX PÅ GRILLEN? Hvis din grill ikke har høj cookbox, så skal du tage grillristen ud. Læg en foliebakke på din grills Sear Plates™ til at opsamle det fedt, der drypper fra. Placer den på risten under det sted, hvor Hjul- og Spydsættet med dit flæsk ca. kommer til at være.
 2. Har din gasgrill en bagbrænder, kan du nøjes med at bruge denne. Napoleons bagbrændere giver masser af varme – har du en anden grill, så prøv dig frem. Når du kun bruger bagbrænderen, er du sikker på, at du ikke får opflamning. Selv om du bruger bagbrænderen, så er det en god ide stadig at bruge en foliebakke under dit flæsk. Der vil løbe rigtig meget fedt fra, så du sparrer lidt rengøring ved at bruge en foliebakke.
 3. Hvis du ikke har en bagbrænder, så lav indirekte varme på din grill. Det gør du ved at tænde alle brænderne med udtagelse af de brændere, der sidder direkte under kødet.

Tilberedning på grillen:

 1. Kom flæsket på grillen, og tænd for rotisseriet. Dit stegte flæsk skal grilles i ca. 30-40 minutter alt efter, hvor sprøde du ønsker dit flæsk.

Print opskriften

arrow_upward