Pulled pork med øl

Hvordan kan et sådant billigt og ofte set på som dårligt stykke kød, blive så fantastisk godt? Svaret er tålmodighed og brug af gode råvarer.

Pulled pork er bare en klassiker, man ofte vender tilbage til. Ikke mindst fordi den er fantastisk når man har mange gæster, men også fordi den klarer sig selv på grillen.

Denne variant serveres med en lækker øl-sauce, men hvordan får du den optimale pulled pork? Svaret er tålmodighed! Grilltiden i denne opskrift er derfor et anbefalet minimum.

Opskriften er udarbejdet i samarbejde med: ølogfolk.dk

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Bland sammen alle ingredienser til rubben i en lille skål.
  2. Gnid rubben ind i nakkefileten - i et jævnt lag.

Tilbered:

  1. Grill nakkefileten på indirekte medium varme. Den skal nå en kernetemperatur på 91-93 °C. Det vil mindst tage 3-4 timer. Kødet skal være så mørt at det falder fra hinanden. Fjern fra grillen og lad den hvile i 20 min., dækket med aluminiumsfolie
  2. I en gryde kombinerer du ingredienserne til saucen. Kog op, skru ned for varmen og lad den simre i 10 min.
  3. Riv (pull) nakkefileten fra hinanden med 2 gafler.
  4. Gør kødet lidt fugtigt med saucen. Ikke for meget, men så alt bliver dækket og bliver ekstra saftigt og får en god smag af saucen.

Anret:

  1. Varm burgerbollerne på grillen i ca. 30 sekunder.
  2. Byg din pulled pork med burgerboller, BBQ-sauce og coleslaw

Print opskriften

arrow_upward