Spicy pasta med tigerrejer

Grøntsager, pasta og tigerrejer er en vidunderlig kombination, når du skal lave en hurtig omgang velsmagende aftensmad. Ved at lynstege i en wok, sørger du for at alle ingredienserne får en god bruning samtidig med, at de bevarer saftigheden. I denne opskrift har vi brugt spaghetti, men du kan sagtens udskifte det med forskellige typer nudler, hvis du vil give det et ekstra asiatisk pift.

Opskriften er udarbejdet af Handgaard bbq

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Skærer grøntsagerne i mindre stykker. (Gulerødderne må gerne skæres lidt tyndt, så er de hurtigere at stege møre)
  2. Klip lidt i spaghettien, da det er nemmere at vende rundt senere.
  3. Bland wok sauce sammen.

Tilberedning:

  1. Tænd wokken og varm den godt op.
  2. Hæld raps olie i wokken og tilføje rejerne. Steg rejerne i 2 minutter og tag dem af igen.
  3. Tilsæt mere olie og steg grøntsagerne møre.
  4. Når grøntsagerne er møre tilføjer man spaghettien. Og varmer det op.
  5. Tilsæt rejerne og varme dem hurtig op igen.

Print opskriften

arrow_upward