Kyllingeoverlår med peber

Kylling er utrolig alsidigt og kan bruges til et hav af retter. I denne opskrift giver vi dig fremgangsmåden til at lave lækre, saftige kyllingeoverlår. Vi giver kyllingen et godt skud peber, men derudover lader vi faktisk kyllingen tale for sig selv. Det betyder også, at du kan bruge de grillede kyllingeoverlår i sammenhæng med andre spændende retter, f.eks. i wokmad eller i en god sandwich.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Julia Olsen, Onekitchenblog

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Pensl lårene med lidt olie og drys salt på.
  2. Kværn godt med peber på begge sider af kyllingelårene – peber fungerer her som krydderiet og giver en fantastisk smag.
  3. Grill kyllingelårene på mellem-høj varme, indtil de har fået god farve og er færdige indeni.
  4. Lad dem hvile i et par min. før de serveres.

Tips: De færdige kyllingelår er perfekte skåret ud og serveret til en salat, nudelret, gryderetter, pastaretter, kommet i en sandwich og meget andet.

Print opskriften

arrow_upward