Indisk inspireret vegetarret

Tilfør masser af krydret velsmag til dine grøntsager med denne vidunderlige indisk-inspirerede opskrift. En god lynstegning i wokken giver grøntsagerne det helt rette bid, og den eksotiske sammensætning af krydderier skal nok få familien til at tage mere end én portion.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Julia Olsen, Onekitchenblog

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Hak løget og riv ingefæren.
  2. Skær sukkerærter i 3 stykker hver, og skær blomkål i små buketter.
  3. I en wok steges blomkål og løg med smør og olie – ønskes blomkål med lidt bid, skal de ikke have så længe.
  4. Når blomkålen er ved at være tilpas tilberedt, så steges tomatpuré, garam masala, paprika, spidskommen, gurkemeje og cayennepeber med.
  5. Vend yoghurt og fløde i, og varm det hele godt.
  6. Smag det godt til med salt, og så er retten klar. Velbekomme.

Tip: Retten er god med f.eks. ris eller naan til.

Print opskriften

arrow_upward