Ingredienser
Sådan gør du
- Rist sesam på en tør pande. Når de er gyldne, så fjernes de fra panden.
- Skær kylling i mindre stykker, og vend med ½ tsk. salt og peber og stil til side, imens saucen forberedes.
- Hak ingefær og hvidløg fint og kom på en pande sammen med ketchup, gochujang, sukker, brun farin, maggi og vand. Lad panden stå, da kyllingen skal tilberedes først.
- Vend ægget i kyllingestykkerne, og vend så kyllingestykkerne i majsstivelsen, så de er dækket hele vejen rundt i majsstivelse.
- Varm olien i wokken på din HOT WOK til 170 °C og fritér 1/3 af kyllingen ad gangen. De skal ikke tilberedes helt færdige. Når alt kyllingen er friteret, så skrues varmen op til 190 °C og kyllingestykkerne friteres igen. Nu skal de blive en smule gyldne og sprøde. Lad dem dryppe godt af.
- Kom panden med ingredienserne til saucen på din HOT WOK – jeg tænder blot for den inderste ring i min HOT WOK. Hvis du bruger Silverline fra HOT WOK, så sæt den på middelvarme.
- Saucemikset skal op og småboble og tykne lidt. Når saucen er tyknet lidt, så vendes halvdelen af sesamfrøene i og der slukkes for varmen. Vend alle kyllingestykkerne i, og servér så med de sidste sesam på toppen. Velbekomme.
Tip:
Retten kan laves både på HOT WOK wokpande og HOT WOK paellapande, men til fritering er HOT WOK wokpande nemmest.