Ironwood 885 TFB89BLFC LIFESTYLE 2

Traeger Ironwood

- en kraftkarl af en grill

Ironwood er her for at gøre grill med træpiller let, effektivt og mere smagfuldt end nogensinde før. Grillen er en perfekt kombination af funktionalitet og lækkert design, og har de mest avancerede funktioner, der tidligere var forbeholdt til den eksklusive Timberline-serie. Her får du en pillegrill af tårnhøj kvalitet og takket være det nye og kraftfulde D2®-styringssystem og TurboTemp®-teknologi bliver Ironwood varmere og tilfører mere smag til grillmaden. WiFIRE®-teknologien gør det lettere at tilberede dine måltider ved at downloade opskrifter direkte til din grill, fyre op for røgen og justere temperaturen fra din smartphone, uanset hvor du er. Grillen er udstyret med dobbelt isolering i siderne, hvilket bidrager til et mindre pilleforbrug og temperaturen bliver holdt mere jævn på de høje grader. Temperaturen kan indstilles på alt mellem 75°C og 260°C. Så er du til lækre funktioner, som rækker ud over hvad du typisk vil finde i en grill? Så skal du helt sikkert kigge nærmere på Ironwood-serien.

Funktioner og systemer

Her har du en oversigt over grillens funktioner og teknologier.

Traegerwifire

WiFIRE® teknologi

Kontroller dine tilberedninger hvor som helst fra via WiFi med WiFIRE®. Denne teknologi lader dig overvåge og fjernstyre din grill via din telefon, smart home enhed, eller Apple Watch.

Traegerturbotemp

TurboTemp® teknologi

Teknologien giver dig en ultrahurtig opstart og præcisionen i temperaturstyringen giver en mere ensartede tilberedning med hurtig reaktion på ændringer.

Traegersupersmoke

SuperSmoke® funktion

I SuperSmoke®-tilstand bombarderes dit mad med en maksimal mængde røg når temperaturen er ca. mellem 75°C til 100°C. Temperaturen kan svinge imens.

Traegerkeepwarm

Keep Warm funktion

Sæt tilberedningen på pause på et hvilket som helst tidspunkt og hold maden varm på 75°C. Også via Appen hvis du ikke er tæt på grillen.

Traegertruconvection

TRU Convection® system

Varme og røg ledes gennem specialdesignede kanaler i grillen. Dette skaber en kraftig hvirvel af varme og røg, der tilbereder din mad op til 20% hurtigere.

Treagerdowndraftexhaust

Downdraft Exhaust® røgudstødning

Gammel røg er kold røg og ved at tvinge den til at komme ud nedenunder det sted, hvor du griller, sikres den bedste smag i hvert måltid.

Træpiller

til træpillegrill

Traeger fremstiller helt naturlige hårdttræpiller i møller over hele USA, så de kan føre tilsyn med dem fra møllen til grillen, hvilket sikrer, at Traegers træpiller leverer ægte grillsmag. Ægte smag kommer nemlig ikke bare af sig selv og den bedst sælgende træpillegrill fortjener derfor de bedste træpiller på markedet, som er specielt designet til at arbejde med din Traeger-grill. 

Vi anbefaler altid, at du kun bruger Traeger´s egne træpiller. De er nemlig velegnet til at blive brugt til madlavning og er kalibreret for maksimal konsistens, så du får perfekte resultater hver gang.

Det kan være fristende at anvende træpillerne fra dit pillefyr, men du risikerer at ødelægge din pillegrill og der kan også være en sundhedsrisiko.

Opskrifter lavet på en Traeger Ironwood

Traeger Typetest

Find dit grillmatch

Er du til Rock’n’Roll? Gourmet? Outdoor og camping? Street-Balcony, Retro, Bikes, Backyard, Budgetkøb, Girls Night Out eller måske bare en rigtig Family Man? Få inspiration her til at finde lige netop den Traeger træpillegrill, der matcher din personlighed og opfylder dine grill-drømme.

Ironwood 650 TFB65BLFC LIFESTYLE 1

Unboxing af en Traeger Ironwood

Er du klar til at opleve smagen fra en træpillegrill? Her kan du se hvordan du pakker din Traeger Ironwood ud og samler den i denne unboxing video.

Traeger App

Få din Traeger grill på WiFi

De fleste Traeger Grills har WiFIRE®, som betyder at grillen kan komme på WiFi så du herigennem kan styre den fra din smartphone via Traegers app. MEN når det så er sagt, er det jo sådan med elektronik at det kan drille lidt. Her finder du hjælp til at løse evt. opkoblingsproblemer.

arrow_upward