Traeger Typetest

Find dit grillmatch

Type test

Der er ikke noget som duften af danske sommeraftener. Det bliver ikke bedre end når bordet er dækket på terrassen, vinen er trukket op, salat og brød står klar, gæsterne har sat sig og man kun lige mangler at tjekke kødet på grillen en sidste gang, inden det skal serveres.

Men er du til Rock’n’Roll? Gourmet? Outdoor og camping? Street-Balcony, Retro, Bikes, Backyard, Budgetkøb, Girls Night Out eller måske bare en rigtig Family Man? Få inspiration her til at finde lige netop den Traeger træpillegrill, der matcher din personlighed og opfylder dine grill-drømme.

Timberlinexl Lifestyle 027

STØRST: Her redefineres din opfattelse af, hvad en grill kan

Er du typen der ønsker at udforske toppen indenfor moderne grillteknologi og vil du ikke gå på kompromis... overhovedet - hverken i forhold til design, luksus, tilpasningsmuligheder, alsidighed eller garanti.

Med et grillareal på hhv. 5.677 cm2 og 8.516 cm2 er den nye Timberline ikke bare STØRST, den kommer også til at redefinere din opfattelse af hvad en grill kan. Den er spækket med velkendte Traeger funktioner og opgraderet med helt nye og på siden finder du tilmed en induktionskogeplade.

Timberline 1300 TFB85WLEC LIFESTYLE 3

STOR: The hall of flame til den store grillentusiast

Er du stor grillentusiast, hvor uovertrufne funktionaliteter og et blændende look tæller – så skal du helt sikkert gå efter topmodellen - en stor træpillegrill med et stort grillareal.

Traeger Timberline 1300 er den næst største træpillegrill med et grillareal på hele 8.387 cm2 mens lillebroren Timberline 850 har et på 5.484 cm2. Desuden har de to også tre grillriste placeret i tre forskellige højder, og så er den lavet med dobbeltisolering, så du er sikker på, at træpillegrillen kan holde på varmen, mens du griller – selv når vejret er koldt.

Ironwood 885 TFB89BLFC LIFESTYLE 4

MELLEM: When tech matters

Er du mere til en kraftkal af en træpillegrill, som godt nok er mindre, men hvor du stadig får maksimalt med avancerede funktioner og rigtig meget for pengene, så bør du kigge på Ironwood.

Traeger Ironwood har et grillareal på 4.193 cm2 og opefter. Med en Ironwood er du sikker på at få en træpillegrill, der kan dække de fleste behov, når du gerne vil lave lækker grillmad hjemme i baghaven.

Lækkert, men på den lette måde
Skal det være så nemt og enkelt som mulig at betjene uden alt for mange avancerede muligheder og dikkedarer, er du helt klart PRO serie-typen. Den er baseret på den bedst sælgende træpillegrill nogensinde, men er nu opgraderet med WiFIRE® teknilogi. Så har du stadig fordelene ved teknologien uden det bliver for indviklet i hverdagen.

Traegers PRO 575 træpillegrill har et grillareal på 3.690 cm2 og dække de fleste behov, når du gerne vil lave nem og lækker grillmad i hverdagen.

Ranger TFT18KLDK LIFESTYLE 3

KOMPAKT: Når røgen skal med på farten

Er du hooked på træpillegrill og ønsker en nem to-go grill med alle fordelene fra Traeger, skal du kigge efter en Ranger. Brug den på balkonen, på altanen eller tag den med på campingpladsen. Den transportable grill er designet til at levere ægte grill smag i en kompakt udgave.

Søren Traeger Pro

Sammenligning af Traeger modeller

Traeger har tre primære grillmodeller: Pro, Ironwood og Timberline. Men hvad er forskellen på dem? Og hvilken model passer bedst til dine behov?

arrow_forward
Timberline 1300 TFB85WLEC LIFESTYLE 2

Traeger

Traeger Grills er verdens førende mærke indenfor træpillegrill. Her kan du læse mere om Traeger og modellerne.

arrow_forward
Pro 22 TFB57PUBE LIFESTYLE 2

Hvorfor vælge en pillegrill?

En træpillegrill besidder mange egenskaber, som både kulgrillen og gasgrillen må kigge langt efter, og som er eftertragtet hos grillentusiaster verden over.

arrow_forward
arrow_upward