Timberline 1300 TFB85WLEC LIFESTYLE 2

Traeger Timberline

Welcome to the hall of flame

Timberline er Traegers ypperste grillserie, hvor du får alt det bedste, som en træpillegrill overhovedet kan levere. Det nye D2®-styringssystem leverer uovertruffen funktionalitet og forbedret røgproduktion, og den kraftfulde nye TurboTemp® teknologi giver en ultrahurtig opstart så du kan grille effektivt og med mere smag. Grillen har integreret WiFi med WiFIRE® teknologi, som giver dig fuld kontrol over din grill via en app på din smartphone. Grillen er fuldisoleret, hvilket sørger for, at temperaturen bliver mere jævn. Derudover bidrager dette også til, at grillens generelle træpilleforbrug reduceres. Grilltemperaturen kan indstilles fra 75°C til hele 260°C og er du til en grill med et blændende look og masser af funktioner, så er Timberline-serien lige noget for dig.

Funktioner og teknologi

Grillen er spækket med funktioner.

Traegerwifire

WiFIRE® teknologi

Kontroller dine tilberedninger hvor som helst fra via WiFi med WiFIRE®. Denne teknologi lader dig overvåge og fjernstyre din grill via din telefon, smart home enhed, eller Apple Watch.

Traegerturbotemp

TurboTemp® teknologi

Teknologien giver dig en ultrahurtig opstart og præcisionen i temperaturstyringen giver en mere ensartede tilberedning med hurtig reaktion på ændringer.

Traegersupersmoke

SuperSmoke® funktion

I SuperSmoke®-tilstand bombarderes dit mad med en maksimal mængde røg når temperaturen er ca. mellem 75°C til 100°C. Temperaturen kan svinge imens.

Traegerkeepwarm

Keep Warm funktion

Sæt tilberedningen på pause på et hvilket som helst tidspunkt og hold maden varm på 75°C. Også via Appen hvis du ikke er tæt på grillen.

Traegertruconvection

TRU Convection® system

Varme og røg ledes gennem specialdesignede kanaler i grillen. Dette skaber en kraftig hvirvel af varme og røg, der tilbereder din mad op til 20% hurtigere.

Treagerdowndraftexhaust

Downdraft Exhaust® røgudstødning

Gammel røg er kold røg og ved at tvinge den til at komme ud nedenunder det sted, hvor du griller, sikres den bedste smag i hvert måltid.

Træpiller

til træpillegrill

Traeger fremstiller helt naturlige hårdttræpiller i møller over hele USA, så de kan føre tilsyn med dem fra møllen til grillen, hvilket sikrer, at Traegers træpiller leverer ægte grillsmag. Ægte smag kommer nemlig ikke bare af sig selv og den bedst sælgende træpillegrill fortjener derfor de bedste træpiller på markedet, som er specielt designet til at arbejde med din Traeger-grill. 

Vi anbefaler altid, at du kun bruger Traeger´s egne træpiller. De er nemlig velegnet til at blive brugt til madlavning og er kalibreret for maksimal konsistens, så du får perfekte resultater hver gang.

Det kan være fristende at anvende træpillerne fra dit pillefyr, men du risikerer at ødelægge din pillegrill og der kan også være en sundhedsrisiko.

Opskrifter lavet på en Traeger Timberline

Traeger Typetest

Find dit grillmatch

Er du til Rock’n’Roll? Gourmet? Outdoor og camping? Street-Balcony, Retro, Bikes, Backyard, Budgetkøb, Girls Night Out eller måske bare en rigtig Family Man? Få inspiration her til at finde lige netop den Traeger træpillegrill, der matcher din personlighed og opfylder dine grill-drømme.

Timberline 1300 TFB85WLEC LIFESTYLE 2

Unboxing af en Traeger Timberline

Er du klar til at opleve smagen fra en træpillegrill? Her kan du se hvordan du pakker din Traeger Timberline ud og samler den i denne unboxing video.

Traeger App

Få din Traeger grill på WiFi

De fleste Traeger Grills har WiFIRE®, som betyder at grillen kan komme på WiFi så du herigennem kan styre den fra din smartphone via Traegers app. MEN når det så er sagt, er det jo sådan med elektronik at det kan drille lidt. Her finder du hjælp til at løse evt. opkoblingsproblemer.

arrow_upward