Backyard Living introducerer Gozneys eksklusive pizzaovne

27. februar 2024

Gozney

PRESSEMEDDELELSE

Kæmpe nyhed til danske pizzaentusiaster: Backyard Living introducerer Gozneys eksklusive pizzaovne

Den stigende trend med at bage pizza derhjemme får nu et luksuriøst løft, da Backyard Living præsenterer en ny dimension inden for pizzaovne fra det anerkendte mærke, Gozney. De danske hjem kan se frem til at omfavne en eksklusiv serie af pizzaovne, der kombinerer æstetik, revolutionerende teknologi og kulinarisk nytænkning.

Det nordjyske firma, Backyard Living, har netop sikret sig distributionen af de eftertragtede Gozney pizzaovne og introducerer nu de eksklusive produkter til danske pizzaentusiaster. Ud over Gozney er Backyard Living også dansk distributør af anerkendte mærker som Napoleon grill, Traeger pillegrill og HOT WOK, og udvider dermed sortimentet af førsteklasses udendørs madlavningsudstyr. Søren Larsen, direktør for Backyard Living, deler sin entusiasme:

- Vores fokus har længe været at tilbyde danske hjem kvalitetsgrill og wokudstyr, men vi har i noget tid også ledt efter en premium pizzaovn. Pizza er jo blevet en national favoritspise, og det er fantastisk at se danskerne kaste sig ud i at bage deres egne. Da Gozney henvendte sig til os under en grillmesse, var det et tilbud, vi ikke kunne afslå, for Gozney er allerede et meget anerkendt navn blandt pizzaentusiaster. Derudover er der faktisk kun 4 andre firmaer i verden, som har fået distributørrettighederne på Gozney, så jeg mener godt, at vi kan være stolte.

Pizza bagt med rullende flammer

Med Gozney pizzaovne bringes en ny standard for pizzaoplevelsen til Danmark. Ovnene kombinerer et unikt design med avanceret teknologi, der giver brugerne mulighed for at bage lækre pizzaer på restaurantniveau i deres egne baghaver. Søren Larsen fortsætter:

- Det der virkelig adskiller Gozneys pizzaovne fra andre lignende mærker, er den unikke flammeteknologi, hvor gasbrænderen gengiver en ægte, rullende bålflamme. Den kraftige flamme bidrager ikke kun med høje temperaturer, men reproducerer også den autentiske bagning, man kender fra ægte pizzeriaer.

Kombinationen mellem den glohede stenbund og den rullende flamme i toppen af ovnen, gør at pizzaen får den rette sprøde bund samt de karakteristiske leopardpletter på pizzaskorpen, og så er pizzaen endda også færdigbagt på blot 60 sekunder. Det er selvfølgelig også muligt at justere flammen og varmeintensiteten, så man kan eksperimentere med stenovnsbagt brød eller spændende kødtilberedninger.

Et smagfuldt design

Gozney tilbyder et bredt sortiment af pizzaovne, fra den kompakte og transportable Roccbox til den storslåede Dome, der både kan køre på gas og fyres med træ. Uanset model prioriterer Gozney æstetik, så ovnene ikke blot er praktiske, men også en fryd for øjet på enhver terrasse.

- Vi ved, at æstetik spiller en vigtig rolle for forbrugerne. Hvis ovnen ser godt ud, er chancerne større for, at den får en fremtrædende plads i baghaven eller på terrassen. Vi ønsker, at Gozneys pizzaovne bliver en stolt del af folks hjem, og ikke er gemt væk i et redskabsskur eller garage, udtaler Søren Larsen med et smil.

Gozney pizzaovne vil være tilgængelige hos udvalgte danske forhandlere og online på Backyard Livings hjemmeside, hvor de allerede nu kan forudbestilles. Backyard Living inviterer alle interesserede til at opleve denne spændende udvidelse af deres sortiment og deltage i den kulinariske rejse, som Gozney pizzaovne repræsenterer.

- 2024 markerer begyndelsen på en ny æra for danske pizzaentusiaster. Med Gozney får hjemmebagte pizzaer virkelig mulighed for at nå nye højder af kvalitet og smag, afslutter Søren Larsen med entusiasme.

 

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Søren Larsen, Backyard Living, e-mail: sla@backyardliving.dk

arrow_upward