De bedste grillgaver til fars dag

01. maj 2024

Original JPG P500PHM With People 1

Uanset om det er til din fars fødselsdag, en særlig anledning som fars dag eller jul, eller måske bare en uventet gave for at vise, at du tænker på ham, så er der masser af grilltilbehør, du kan give til den far, der elsker at grille. Med de mange valgmuligheder kan det hurtigt blive overvældende at finde den perfekte grillgave til far. Derfor har vi gjort det lettere for dig. I denne omfattende guide viser vi vores bedste grilltilbehør, som altid er spændende fødselsdagsgaver, julegaver, fars dag-gaver eller bare fordi. Så lad os komme i gang med at finde den perfekte gave til grillmesteren.

Du kan også gå ind på vores Fars dags gaveidéer side og få inspiration til gaven.

DET SKAL DU VIDE FØR DU KØBER

Find din detektivhat og forstørrelsesglas frem, for det er tid til at være en superdetektiv. Selvfølgelig kender du din far godt, men hvis du vil finde frem til den helt rette fars dags grillgave, så skal du nok stille ham et par spørgsmål. Her får du først og fremmest en tjekliste over nyttig information.

 

HVILKEN TYPE GRILL BRUGER DIN FAR?

Inden du begynder at lede efter grillgaver til far, er det vigtigt at vide, hvilken type grill han bruger. Noget tilbehør er kompatibelt med bestemte grillmodeller eller grill, der tilhører en bestemt serie. Dette gælder normalt for enhver form for tilbehør, der monteres på grillen. Men selv for tilbehør, der ikke er monteret på selve grillen, men i stedet f.eks. ligger på grillristene, så kan det stadig være vigtigt bl.a. at kende målene på den grill, din far bruger.

 

GRILLREDSKABER SOM DIN FAR ALLEREDE HAR

Selvom det er tanken der tæller, når det kommer til at købe gaver, og din far sandsynligvis vil sætte pris på hvad som helst, du giver ham, kan det være en skuffelse at finde ud af, at du har købt grillgaver, som personen allerede har.

Sørg derfor for at vide, hvilke grillredskaber din far allerede har - eller har haft. Hvis han har et grilltilbehør, som han har elsket og mistet, kan det være en virkelig flot gestus at købe ham en nyere (og måske endda opgraderet) version af det mistede eller ødelagte grilltilbehør.

Napoleon Prestige PRO 500 PRO500RSIBPSS 3 Lifestyle 2
DEN TYPE MAD DIN FAR ELSKER ELLER GERNE VIL PRØVE

Det første folk tænker på, når de hører om grilning, er burgere, pølser og bøffer, men der er mange andre spændende retter at lave på grillen. Find opskrifter her

Hvis din far f.eks. elsker at grille spareribs eller laks, så kunne noget røgtilbehør være en god idé, mens en stegeplade kunne være godt, hvis han elsker en god smashburger. Så tænk over, hvad din far laver mest på grillen - eller måske noget, han har talt om, som han gerne vil prøve?

 

HVILKE PROBLEMER OPLEVER DIN FAR VED GRILLEN

At vide, hvad din far har svært ved, mens han griller, kan være til hjælp. En gave, der løser et konkret problem, vil næsten altid blive taget imod med stor taknemmelighed.

Så selvom din far elsker at grille, kan han støde på udfordringer - måske giver grillbørsten ham problemer, da han skal samle alle børstehår op, der falder af, eller måske kan grillhandskerne ikke klare de høje temperaturer. Oplysninger som disse kan hjælpe dig med at finde den perfekte gave.

 

 

EN GRILLMESTERS ØNSKELISTE: GRILLTILBEHØR TIL DIN FAR

GRILLVÆRKTØJ 

Dette er en mangfoldig kategori at udforske, og den gode nyhed er, at du ikke behøver at vide, hvilken grillmodel din far bruger, eller hvilken grillserie den tilhører.

Nogle af disse tilbehør er meget alsidige og kan også bruges til forskellige formål i køkkenet. Her er nogle gode bud.

 

BRUNCHSÆT

Hvis din far er en rigtig morgenperson, kan du være sikker på, at dette brunchsæt bliver en af de grillgaver, han vil værdsætte for evigt. I pakken finder du en spatel, en hakker/skraber og fire ægge-ringe lavet af rustfrit stål.

 

GRILLBØRSTER

Hvis der er én grillteknik, som alle bør forbedre, er det, hvordan man effektivt rengør sin grill, så den forbliver i perfekt stand. Hvis din far har en grill med støbejernsriste, så anbefaler vi en grillbørste med børstehår i messing, og hvis grillen har riste i rustfrit stål, anbefaler vi grillbørster med børstehår i rustfrit stål. Find alle vores grillbørster her.

 

FORSKÆRERKNIV

Enhver grillfar har brug for en skærekniv, der tilbyder suveræn præcision. Denne skarpe Napoleon kniv er lavet af tysk rustfrit stål, der kræver mindre hyppig slibning og har et kontureret håndtag for et behageligt greb og en fremragende balance.

 

PRO SKÆREBRÆT

Dette store skærebræt af bambus er naturligt antibakterielt og har endda skridsikre rustfrie stålskåle på siden, der effektivt opsamler safter.

 

Freestyle F425 Life 20

Brunchsæt

Hvem kan sige nej til en lækker brunch? Grillede pølser, scrambled egg og måske en lille stak pandekager? Med Napoleons Brunchsæt bliver det en smal sag at tilberede samtlige lækkerier, der skal til for at fuldende dit brunchmåltid.

Napoleon Grillboerste Bred Messing 62056 Lifestyle 1

Grillbørster

Hvis du ønsker, at din grill får en lang levetid, og det altid skal være muligt at tilberede lækre grillretter, så er det nødvendigt at holde dine grillriste rene – og med grillbørsterne fra Napoleon bliver det en smal sag.

Napoleon Forskearerkniv 55213 Lifestyle 1 Til Artikel Fars Dag

Forskærekniv

Forskærerkniven fra Napoleon er uundværlig, når du skal lave perfekte udskæringer af en hel steg eller andre kødudskæringer.

Napoleon PRO Skaerebraet Med Skaale 33X46cm 70012 Lifestyle 1

PRO Skærebræt

Napoleon PRO Skærebræt er lavet i bambus, som er kendt for sine naturlige antibakterielle egenskaber. Derudover er træet både bæredygtigt og klimavenligt, fordi det er biologisk nedbrydeligt. Der er en slisk under brættet til skålene.


MADLAVNING OG BAGEUDSTYR

PIZZASTEN

At lave pizza bliver meget sjovere, når du har denne Pro Pizza-sten, der endda kommer med en skærekniv. Den porøse sten bevarer og fordeler varmen jævnt og skaber en let, sprød skorpe.

DROP-IN BRADEPANDE

Giv din far endnu flere tilberedningsmuligheder på grillen med Napoleons Drop-In Bradepande. Bradepanden er udformet således, at den kan erstatte en af grillristene, når der grilles. Derved kan din far f.eks. tilberede flødekartofler i den ene side af grillen, mens han griller en culottesteg i den anden side. Det gør det med andre ord nemmere at tilberede hele aftensmaden på én og samme tid – og under samme låg.

 

SIZZLEPANDE I STØBEJERN

Napoleons PRO Sizzlepande i støbejern er en alsidig madlavningsmakker. Panden gør det enkelt at stege f.eks. bacon, æg eller tigerrejer, og den kan både bruges inde i grillen samt på en SIZZLE ZONE™ sidebrænder.

 

SMOKER BOX I RUSTFRIT STÅL

Med dette tilbehør bliver det lettere end nogensinde at tilføje velsmagende røg til grillede retter. Man skal selvfølgelig også have noget træ at lave røg af, og her kan vi anbefale vores røgflis med æblesmag  

 

GRILL-LYS MED BATTERIER

Napoleon LED Lys til grill er et lysende eksempel på en fremragende grillgave. Lyset fastgøres på grillens håndtag og er i stand til at oplyse grillområder på op til 45,7 cm x 91,4 cm. Vær opmærksom på, at lyset ikke kan påsættes Napoleon TravelQ™-serien. Der skal du i stedet bruge dette lys.

Til Artikel

GRILL TILBEHØR

Hvis din far skal stå ekstra skarpt, når han griller, så skal forklædet og grillhandsken selvfølgelig også være af den helt rette kaliber, som disse to gaveidéer er:

 

VARMEBESTANDIG GRILLHANDSKE

Med Napoleons PRO handske behøver din far aldrig bekymre dig om forbrændte fingre, når han skal løfte varme fade og gryder ud af grillen. Handsken er konstrueret til at modstå temperaturer op til 245°C, som gør den uundværlig, når der skal tilberedes brandvarme retter

 

FORKLÆDE

Med dette forklæde kan din far grille i ægte pitmester-stil. Den er sort, stilfuld, lavet af 100% superblødt bomuld og har endda ekstra dybe lommer til at holde viskestykket eller værktøj.

arrow_upward