Det går over stok og sten

03. maj 2020

Napoleon

MEDIEOMTALE

Det går over stok og sten

CORONA: Backyard Living frygtede det værste, da corona-krisen tog fart. Virkeligheden blev en helt anden.

Sådan lød indledningen i den artikel LigeHer.Nu bragte den 3, maj 2020, hvor man videre kunne læse;

- Vi er jo en ret ny virksomhed, så vi har ikke en stor økonomisk modstandskraft overfor en krise at den her karakter.

Det siger Søren Larsen, der sammen med Line Sørensen etablerede Backyard Living i 2016 for at sælge griller af mærket Napoleon til havefolket. Siden er det canadiske mærke Traeger kommet til, og virksomheden er vokset fra to til otte medarbejdere - og derfor frygtede Søren Larsen det værste, da statsminister Mette Frederiksen onsdag 11. marts for åben skærm fortalte, at landet nu skulle lukkes ned.

- Vores bedste måneder overhovedet er april og maj, og nu skulle landet lukkes ned ... vi frygtede, at det kunne ødelægge vores forårssalg totalt, siger han om en virkelighed, der blev helt anderledes.

- Vi gik i gang med at tænke i kriseplaner, men der gik ikke lang tid, før vi opdagede, at salget steg markant - både hvad angår griller og træpiller, siger Søren Larsen.

Årsagen har han fundet i at alle de planlagte forårsrejser med et blev aflyst, og at danskerne pludselig måtte blive hjemme i haven.

- Det har sat gang i en masse hjemlige projekter i stedet for rejseplanerne ... og altså også udskiftningen af grillen, siger han.

Foreløbig har Backyard Living mærket en fremgang på 25 pct. i 2020 i forhold til 2019.

- Vi har haft utroligt travlt, og har fået svært ved at levere til kunderne, siger Søren Larsen om en anden problematik, der har erstattet frygten for ikke at sælge noget overhovedet.

- Kunderne vil gerne købe lige nu, og producenterne er klar med varerne - men rederierne har det svært, og det er blevet stort set umuligt at få at vide, hvornår vores varer kommer frem ... det er noget frustrerende, siger han.

Men helt overordnet er tilfredsheden helt i top hos det unge firma, der frygtede det værste, men altså er endt med en omsætningsfremgang.

arrow_upward