Grilltips.dk anmelder Traegers saucer og rubs
06. juni 2018
06. juni 2018
Vi er selv imponerede over vores saucer og rubs fra Traeger, men har alligevel Søren Lyng fra Grilltips.dk om at teste dem og her får I, hans uforbeholdne mening og fra egen hånd;
- Det kan være utroligt svært at finde ordentlige blandingskrydderier og saucer på det danske grill-marked, men efter at have prøvet produkterne fra Traeger, er jeg ikke længere i tvivl. Her er en stribe produkter der holder hele vejen!
- Jeg har grillet i snart 15 år, hovedsaligt på gasgrill, og har igennem årene testet og brugt et utal af færdigblandede rub- og barbecuesaucer, med svingende held. Mange krydderiblandinger taber smagen hurtigt, eller er tilsat smagsforstærkere, hvilket jeg er stærkt modstander af. Andre indeholder for meget salt, der er et billigt kneb, til at få smagen til at trænge ind, men på en usund både.
- Jeg har igennem årene haft en favorit indenfor færdigblandede barbecuesaucer, men det er kun én variant jeg benytter, og smagen er efterhåndende ved at være lidt ensformig. Så fik jeg et Traeger produkt stukket i hånden, og så skete der noget.
- Jeg bruger nu både færdigblandede rubs og barbecuesaucer fra Traeger, og gør det med største velbehag. Alle produkterne er fremstillet af rene råvarer, og de sælges i rigelige mængder til at jeg har rub og saucer til lang tid. Jeg benytter rubs til deres klassiske formål, nemlig til at gnide på kød, men jeg bruger dem også i saucer og marinader, der lige skal have et ekstra pift. Det samme gælder barbecue-saucerne, som jeg benytter i ren form som marinade og til pensling, men jeg blander også saucerne med piskefløde og fond for at lave cremede barbecuesaucer til at servere sammen med kødet, grønsager og kartofler.
Der er langt imellem SÅ velsmagende produkter som dem fra Traeger, og der skal gå lang tid, før jeg skal prøve andet.
Af: Søren Lyng, Grilltips.dk