Så er det grilltid på Springeren

24. juni 2022

Springeren1

PRESSEMEDDELELSE

Så er det grilltid på Springeren

Det maritime oplevelsescenters udearealer er blevet opgraderet med nye flotte Napoleon grillstationer, og den tidligere dokmester John Larsen fik en særlig oplevelse i ubåden Springeren.

Gennem hele sommeren er det særdeles populært at tilbringe en dag på Springeren – Maritimt Oplevelsescenter, hvor især de store udearealer trækker i børn og voksne.

- Her kan man sejle med modelskibe, stå til søs i det store legeskib eller nyde den medbragte mad ved borde og bænke, så der kan blive en hel skovtur ud af at stå til søs på græsplænen, fortæller direktør Mads Sølver Pedersen.

Nye flotte Napoleon grillstationer
- Nu kan man også grille lækre bøffer, velsmagende pølser og sprøde grøntsager fra den medbragte madkurv på 3 helt nye og flotte Napoleon Rouge 425 gasgrillstationer, som er til fri afbenyttelse, fortsætter Mads Sølver Pedersen.

Aftalen er kommet i stand gennem en samarbejdsaftale mellem støtteforeningen Springerens Venner og firmaet Backyard Living. En aftale, som også indeholder en serviceaftale, således at grillstationerne hele sommeren er up to date og klar til gæsternes brug.

- I de næste par sommermåneder har vi 15-20.000 gæster forbi udstillingen, og rigtigt mange familier benytter derfor muligheden for at grille og hygge sig på vore fine udearealer, hvor børnene kan lege under trygge omgivelser, fastslår Mads Sølver Pedersen, der supplerer omkring samarbejdet med Backyard Living:

Dokmesterens gensyn med ubåden
- Udover at de flotte Napoleon grillstationer er med til at profilere dette kvalitetsprodukt overfor rigtigt mange gæster, så har vore gode relationer også et helt andet spændende afsæt. John Larsen, der er far til indehaver og CEO Søren Larsen fra Backyard Living, var nemlig involveret i at klargøre ubåden Springeren til landsætningen, da den kom til Aalborg for 30 år siden, fortæller Mads Sølver Pedersen.

John Larsen var dengang dokmester på Aalborg Værft, og inden ubåden skulle trækkes på land ved museet, var den omkring flydedokken for at blive klargjort og få påmonteret beslag til ophalingen.

- Jeg husker tydeligt arbejdet med at klargøre ubåden, der blandt andet skulle lettes for mange tons batterier og dens allersidste sejlads oppe i flydedokken på vej til selve ophalingen, lyder det fra John Larsen, som tydeligvis nød gensynet med den specielle gæst, han dengang havde i flydedokken. 

- Det er bare spændende at se, hvordan man nu kan gå en tur gennem ubåden, og opleve hvordan besætningen levede og arbejdede ombord, slutter John Larsen, der i dag hjælper til i sønnens virksomhed Backyard Living.

Alle 3 grill blev for alvor indviet, da Springeren holdt jubilæumsfest/sommermarked d. 18. juni, hvor der blev grillet over 700 pølser.


Yderligere oplysninger hos:
Direktør Mads Sølver Pedersen, mobil 2552 0552 eller mads@springeren-maritimt.dk  

arrow_upward