Udekøkkener der holder år efter år

Bylogstrup Traeger Ranger Hero
expand_more

Bring køkkenglæden med udenfor

ByLogstrup er dansk design og dansk produceret kvalitet, når det er bedst. Her får du et fuldfunktionelt køkken udendørs i et stilrent ny nordisk design, så både du og din have er klar til de hyggeligste dage og aftener. Alt fra klargøring af ingredienser til madtilberedning på grillen, i pizzaovnen eller over gasblusset foregår upåklageligt - alt sammen uden at forlade terrassen. 

Vi forhandler ByLogstrup udekøkken i tre modeller med henholdsvis et, to eller tre skabe samt et specialdesignet grillskab. Hele udekøkkenet er i vejrbestandige materialer, som kan tåle at stå ude i vind og vejr, og du kan opbevare dine ting sikkert og tørt i de tætsluttende skabe med drejelukning.

Bygget til madlavning udendørs

Det er ByLogstrups filosofi, at det skal være nemt, funktionelt og hyggeligt at rykke måltidet og forberedelserne udenfor. Alle modeller har hjul, så du nemt kan flytte rundt på dem, og du kan stille bordgrillen, pizzaovnen eller gasblusset direkte på bordpladen.

Find den der passer dig bedst:

By Loegstrup Grillskab Lifestyle 1

Få en god arbejdshøjde ved grillen

Det specialdesignede grillskab er lavere end de øvrige modeller, så du opnår en optimal arbejdshøjde når du står ved grillen eller gasblusset. Udekøkkenskabet er 72 cm højt og leveres på solide hjul, så du kan nemt flytte rundt på det til hverdag og til fest, ligesom du naturligvis også kan sætte flere moduler sammen.

Kerrock® kompositbordplade

Bordpladen på udekøkkenerne fra ByLogstrup er fremstillet Kerrock®. Det er et kompositmateriale, som blander aluminium og akryl gennem pres og høj varme. Resultatet er et materiale med en enorm styrke og en glat overflade, der både har en lang holdbarhed og samtidig er yderst hygiejnisk. Kerrock® er både ridse- og skærefast samt varmeresistent.

Bordplade

Se hvordan udekøkkenet passer ind i dine omgivelser med AR

Se de andre modeller:

arrow_upward