Gozney Arc og Arc XL

Verdens mest avancerede kompakte pizzaovn

VERDENSNYHED 2024: Arc og Arc XL er verdens mest avancerede pizzaovn og forener Gozneys anerkendte designfilosofi i et elegant design, der er kompakt udvendigt, men alligevel rummelig indeni. Med en revolutionerende side-gasbrænder, uovertruffen evne til at holde på varmen og præcis temperaturstyring – alt sammen med det formål at fordele høj varme jævnt og stabilt – ​​har det aldrig været nemmere at bage episk pizza.

Forudbestilling

Vi forventer varerne på lager i maj 2024, men du kan allerede nu forudbestille og sikre dig, at du bliver blandt de første til at modtage denne danmarksnyhed.

Bag episk pizza derhjemme

Arc kombinerer Gozneys uovertrufne varmeisolering med en banebrydende sidemonteret rullende gasflamme og skaber en enestående jævn varmefordeling, der er nem at kontrollere præcist – alt sammen i et kompakt designudtryk, der maksimerer madlavningsarealet. Med Arc XL / Arc kan du bage episk pizza i dit udendørskøkken, nemmere end nogensinde før.

Arcxl BG (2)

2-lags uovervindelig varmeisolering

Bliver varm, forbliver varm

Uovertruffen varmeisolering gør hele forskellen. Arcs 2-lags space age isolering og tykke stengulv opnår 500 ºC hurtigt og forbliver varm under tilberedningen, som ingen anden kompakt ovn og uden nødvendigheden af en låge. Overlegen varmestabilitet og minimalt varmetab – pizza efter pizza uden pause.

Arc Isolation Og Flamme

Nøglefunktioner

Gozney Arc Burner

Revolutionerende gasbrænder

Arcs side-gasbrænder gengiver en ægte bålflamme og skaber den perfekte balance mellem høj ydeevne, præcis kontrol og uovertruffen varmestabilitet, hvilket gør det nemt og sjovt at tilberede alle slags pizzaer og mere.

Gozney Arc Sleek Outside

Kompakt udvendig, rummelig indeni

Arcs design og placeringen af gasbrænderen maksimerer madlavningsarealet på det udskiftelige stengulv, hvilket gør det nemt at lave mad og giver god plads til at vende pizzaen.

Gozney Arc Built In Precision

Indbygget præcision

Arcs justerbare gasflamme, præcise digitale termometer og synlige gule flamme gør det nemt at tilberede alle former for pizza.

Gozney Arc Unbeatable Heat

Uovertruffen varmeisolering

Opnå og hold temperaturen på 500 °C pizza efter pizza. Det udskiftelige 20 mm stengulv og tætte 2-lags space age-isolering gør det muligt for Arc at opnå højere temperaturer hurtigere og forblive varmere længere, pizza efter pizza.

Gozney Arc Easy Controls

Enkel betjening

Tænd den rullende gasflamme prompte i din Arc og øg til høje temperaturer inden for få minutter med den rullende gasflamme.

Gozney S1 Dome Temperatur Display

Kommerciel kvalitet og konstruktion

Konstrueret til at levere samme høje ydeevnen som vi er kendt for fra vores professionelle pizzaovne, brugt af førende kokke og restauranter verden over.

Ovnene er ens bortset fra størrelsen. Arc kan bage store pizzaer på op til 35 cm og Arc XL kan bage familie-pizzaer på op til 40 cm i diameter.

Den store innovation er den særlige gasbrænder, der er indbygget i siden af ovnen. Gasbrænderen gengiver en ægte bålflamme, der ruller hen over ovnens kuppelformede loft og næsten rører bunden på den anden side. Fordelen ved at have gasbrænderen indbygget i siden af ovnen er, at du får masser af madlavningsareal kombineret med et kompakt ovndesign.

Derudover måler det nye digitale termometer den nøjagtige temperatur på ovnens stenbund, så du kan lave en perfekt pizza præcis, som du kan lide den.

Den indbyggede gasbrænder i siden af Gozney Arc gengiver en bålflamme, som ruller hen over ovnens kuppelformede loft og næsten rører gulvet på den anden side. Kombinationen af den effektive flammeteknologi, solide isolering og tykke stenbund sikrer en jævn varmefordeling og varmestabilitet, som kendes fra professionelle pizzaovne. Ved hjælp af en kontrolknap kan flammens intensiteten justeres, så du nemt kan opnå den helt rette ovntemperatur. En særlig fordel ved at have gasbrænderen indbygget i siden af ovnen er, at du får så stor madlavningsareal som muligt.

Arc og Arc XL har begge en revolutionerende sidebrænder, som er den første af sin slags, samt et nyt digitalt termometer og ny udstødning, som trækker luft ud af ovnen og reducerer opbygningen af ​​sod.

Arc og Arc XL udgør mellemlinjen i ​​vores ovnsortiment. De er større og giver mere madlavningsplads end Roccbox, men er samtidig mere kompakte og pladsbesparende end Dome.

Dome og Arc er designet til forskellige behov. Dome er verdens mest alsidige udendørsovn som både er kompatibel med brænde- og gas ligesom tilbehøret, der er velegnet til en række forskellige tilberedningsmetoder.

Arc XL + Arc, der kun er til gas, er designet til sig, der ønsker en højtydende pizzaovn i et kompakt designudtryk. Arc XL + Arc forankrer midten af Gozneys ovnlinje, den fremstår større og har et større madlavningsareal end den bærbare Roccbox, men alligevel mere kompakt og pladsbesparende end Dome og Dome S1.

Dome S1 er den eneste gasversion af Dome, men har samme størrelse og samme varmeisolation i øvrigt.

Arc XL, er designet til dig, der ønsker en højtydende pizzaovn i et kompakt designudtryk, som trods alt er en smule større end Arc, men lidt mindre end Dome. Arc Xl, er med sin revolutionerende side-gasbrænder, en kompakt ovn designet til tilberedning af episke familiepizzaer.

Vi får et begrænset lager online, som muligvis bliver udsolgt. Det samme er tilfældet hos alle vores forhandlere.

Regulator og gasslange medfølger, mens en række tilbehør kan tilkøbes - herunder:

Arc og Arc XL Stand

Arc og Arc XL Bordstand

Arc og Arc XL Betræk

 

Desværre. Arc er kun til alm. flaskegas.

arrow_upward