GOZNEY 22 DOME LEE LA1438 Smile 1X1 Large
expand_more

Tom Gozneys historie

"Jeg var ikke designer. Jeg var ikke direktør. Som 21-årig blev jeg smidt ud af skolen. Jeg havde lige været på afvænning. Jeg satte mig ind i madlavningen og byggede en pizzaovn i min have. Det ændrede mit liv. Faktisk har det nok reddet det.”

– Tom Gozney, grundlægger og designer

 

Jeg var ikke direktør. Jeg var ikke designer.

Som 21-årig var jeg et desillusioneret barn. Smidt ud af skolen. Havde lige været på afvænning. Jeg var fortabt. Der var et par veje, jeg kunne gå. Men jeg besluttede at bygge en ovn i min baghave. Den første så meget grov ud, men pizzaen smagte godt, og jeg var solgt. Det ændrede mit liv. Faktisk har det nok reddet det.

Jeg kastede mig ud i madlavning. At lave mad med ild var noget, jeg kunne fordybe mig i. Dygtiggøre mig i. Det var en kunst at mestre og en helt ny måde at komme i kontakt med mennesker omkring mig på.

Jeg blev besat. Gozney blev født. Og vi har gjort nogle utrolige ting siden, med det formål at levere en anderledes måde at lave mad på til så mange mennesker som muligt. For jeg ved af egen erfaring, at det ikke kun kan ændre, hvordan men laver mad, men også hvordan man lever. Og for nogle, hvad de bliver til.

Tom
Grundlægger & Designer

Vores mission er at ændre den måde, verden laver mad på udendørs. Skabere af banebrydende udendørs ovne med levende ild.

arrow_upward