expand_more

Fjernstyr temperaturen på din gasgrill

med din smartphone

App

Grill Control er en smart, batteridrevet temperaturstyring til Napoleon Rogue®, Prestige® og Prestige PRO™ gasgrill*, som nemt monteres direkte på drejeknappen. Ved hjælp af en temperaturføler, som du monterer inde i grillen, kan du aflæse temperaturen og dreje på kontrolknappen på grillen via appen. Med den innovative Grill Control-enhed står intet længere i vejen for at du kan få en afslappet grilloplevelse med familie, venner eller alene!

Den er utrolig simpel at installere; Fastgør enheden, par den, placer sensoren – og du er færdig! Ønsker du den ultimative kontrol, kan du sågar tilkøbe et stegetermometer, så du kan overvåge kernetemperaturen.

*) Har du ikke en Napoleon grill, kan Grill Control tilsluttes grillmodeller fra Weber og Broil King ved køb af en adapter.

8

Overtager styringen så du kan slappe af

Det banebrydende ved Grill Control er ikke, at du kan få vist temperaturen i en app – det findes allerede på markedet i form af digitale stegetermometre som The Meat Stick. Det revolutionerende er derimod, at Grill Control også overtager styringen af kontrolknappen på din gasgrill og det er kun nødvendigt at have en enkelt Grill Control enhed monteret på din grill for det virker. Indstil alle brændere, så grillen holder en lav til medium temperatur og brug herefter Grill Control til at justere varmen op eller ned på den ene brænder. På den måde kan du slappe af og betjene grillen fra hængekøjen.

Opret dine egne cooks

Du kan enten benytte en af forudindstillingerne i appen eller oprette dine egne, med et hvilket som helst antal temperaturintervaller og varighed. Hvis du vil, kan du tilmed navngive dem og tilføje et foto til din egne tilberedninger med indstillingen. Når du er klar, trykker du blot på start tilberedning og så overtager Grill Control temperaturstyringen.

App 1
App 2
App 3
Grill Control Kerntemperatur Fuehler Fleisch

Mål kernetemperaturen

Grill Control har en ekstra lange batterilevetid, så du trygt og roligt kan kaste dig ud i "low & slow" grillning af pulled pork, oksebryst, brisket, pastrami o.l. kulinariske BBQ specialiteter. Ønsker du den ultimative kontrol, kan du sågar tilkøbe et stegetermometer, så du kan overvåge og få Grill Control til at foretage handlinger ud fra kernetemperaturen. Stegetermometeret tilkobles direkte til Grill Control knappen og så snart proben er sat i kødet, kan du aflæse kernetemperaturen i Appen.

7
arrow_upward