Napoleon grill

Napoleon Rogue 625SE Rustfri RSE625RSIB Lifestyle 3

Garanti

Napoleon har en af de bedste og mest omfattende garantier på sine grillprodukter. De er udelukkende designet med komponenter og materiale af topkvalitet, og er samlet af uddannede håndværkere. Nogle grill er lavet i Canada og andre på Napoleons egne fabrikker i Kina. Brændere og ventilenheder er lækagetestet og afprøvet ved en kvalitetstest. Grillene er grundigt inspiceret af en kvalificeret tekniker inden emballering og forsendelse for at sikre, at du modtager det kvalitetsprodukt, der forventes fra Napoleon.

Uanset hvad, er det dog altid vigtig, at du vedligeholder din grill og tilbehør ifølge forskrifterne for garantien dækker. Vi anbefaler samtidig, at du registrere din grill hos os. Dermed kan vi langt bedre servicere dig og sikre, at du får den korrekte hjælp, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med dit Napoleon produkt. 

Registrer din grill

Forudsat korrekt brug og vedligeholdelse garanterer Napoleon, at komponenter i dit nye Napoleon produkt vil være fri for defekter i materiale og udførelse fra købsdatoen og i følgende periode:

10 Years Limited Warrenty
Støbt aluminium / rustfrit stål 10 år
Låg i rustfrit stål 10 år
Låg i emaljeret porcelæn 10 år
Låg i malet stål 5 års fuld dækning – derefter 50% rabat indtil 10. år
Brænderrør i rustfrit stål 5 års fuld dækning – derefter 50% rabat indtil 10. år
Grillriste i støbejern 5 års fuld dækning – derefter 50% rabat indtil 10. år
Sear Plates i rustfrit stål eller emaljeret porcelæn 5 års fuld dækning – derefter 50% rabat indtil 10. år
Alle andre dele 2 år
15 Years Limited Warrenty
Støbt aluminium / rustfrit stål 15 år
Låg i rustfrit stål 15 år
Låg i emaljeret porcelæn 15 år
Grillriste i rustfrit stål 15 år
Brænderrør i rustfrit stål 10 års fuld dækning – derefter 50% rabat indtil 15. år
Sear Plates i rustfrit stål 5 års fuld dækning – derefter 50% rabat indtil 15. år
Grillriste i støbejern 5 års fuld dækning – derefter 50% rabat indtil 15. år
Keramiske infrarøde brændere (undtagen skærm) 5 års fuld dækning – derefter 50% rabat indtil 15. år
Alle andre dele 2 år
President Limited Lifetime Logo 2018
Støbt aluminium / rustfrit stål Livstid
Låg i rustfrit stål Livstid
Låg i emaljeret porcelæn Livstid
Grillriste i rustfrit stål Livstid
Brænderrør i rustfrit stål 10 års fuld dækning – derefter livstid med 50% rabat
Sear Plates i rustfrit stål 10 års fuld dækning – derefter livstid med 50% rabat
Infrarød bagbrænder i rustfrit stål 5 års fuld dækning – derefter livstid med 50% rabat
Keramiske infrarøde brændere (undtagen skærm) 5 års fuld dækning – derefter livstid med 50% rabat
Alle andre dele 2 år

Udover dette er der altid 2 års reklamationsret på tilbehør jf. dansk lovgivning.

Garanti sikrer en garantiperiode som angivet i tabellen for ethvert produkt, der købes via en autoriseret Napoleon-forhandler. Derudover giver garantien den oprindelige køber den angivne dækning for eventuelle komponenter, der er udskiftet inden garantiperioden udløber. Du skal kontakte en autoriseret Napoleon-forhandler eller Backyard Living A/S og fremvise kvittering, for at få erstatte komponenter eller grill, der har fejl eller er blevet beskadiget under normal privat brug, som følge af en fabrikationsfejl. De angivne antal år med 50% rabat i tabellen, betyder at komponenterne stilles til rådighed for køberen, hvor der trækkes 50% af prisen fra den faste pris for komponenterne i den angivne periode.

Fejl eller beskadigelser omfatter ikke: Overophedning, udblæsninger forårsaget af miljømæssige forhold som kraftig vind eller utilstrækkelig ventilation, ridser og buler, forringelse af malede og forgyldte overflader, misfarvning forårsaget af varme, slibemidler eller kemiske rengøringsmidler eller UV-eksponering, afskalning af porcelænsemaljerede dele eller skader forårsaget af misbrug, ulykke, hagl, fedtbrande, manglende vedligeholdelse, fjendtlige miljøer som salt eller klor, forsømmelse eller dele installeret fra andre producenter. Skulle forringelse af dele forekomme i graden af manglende ydeevne (rustet igennem eller brændt igennem) inden for garantiperioden, vil der blive udleveret en udskiftningskomponent.

Backyard Livings eneste ansvar er udskiftningskomponenten og Backyard Living er ikke ansvarlig for installation, arbejdskraft eller andre omkostninger og udgifter i forbindelse med geninstalleringen af en berettiget komponent. Backyard Living står heller ikke til ansvar for påløbende, deraf følgende, eller indirekte skader eller for nogen transportomkostninger, omkostninger til arbejdskraft eller eksport afgifter.

 

arrow_upward