Napoleon Rogue®

Dette er den mest populære serie blandt Napoleons gasgrill.
På denne kompakte grill er der plads til alt fra pølser og bøffer til store stege. De kraftige brændere, robuste grillriste, solide Sear Plates™ – ja hele oplevelsen af Rogue®-serien oser af kvalitet, holdbarhed, lækkert design og masser af muligheder. Alle modeller er også udstyret med Napoleons ikoniske WAVE™ grillriste, som giver din mad de karakteristiske bølge-grillstriber.

Rogue® er en moderne grill til familien eller grillentusiasten med appetit på en kvalitetsgrill i flot design.

Napoleon grill

Rogue

Napoleon Rogue®

- kvalitet, holdbarhed og lækkert design

På vores Napoleon Rogue® gasgrill er der plads til alt fra pølser og bøffer til store stege. De kraftige brændere, robuste grillriste, solide Sear Plates™ – ja hele oplevelsen af Rogue®-serien oser af kvalitet, holdbarhed og lækkert design.

Napoleon Rogue® Special Edition

med SIZZLE ZONE™ og bagbrænder

Rogue® Special Edition er anderledes fra standard modellerne i Rogue®-serien. Foruden den velkendte Rogue-kvalitet, får du nemlig også en samling fantastiske ekstrafunktioner, som gør disse Special Edition-modeller til rendyrkede drømmegrill.

Rogue
Roguese

Opskrifter lavet på en Napoleon Rogue®

Koch Napoleon4429 Redigeret

En stjernekoks smag for grill

Michelinrestaurant og Masterchef er blot to fremhævninger i Jesper Koch imponerende og travle karriere, men tiden ved grillen giver altid en afslappende følelse.

Hero Napoleon

Find dit grillmatch

Er du til Rock’n’Roll? Gourmet? Outdoor og camping? Street-Balcony, Retro, Bikes, Backyard, Budgetkøb, Girls Night Out eller måske bare en rigtig Family Man? Få inspiration her til at finde lige netop den Napoleon grill, der matcher din personlighed og opfylder dine grill-drømme.

arrow_upward