Den helt nye

Traeger Ironwood® L/XL

Rykker grænsen for hvad moderne grillteknologi kan

Udforsk evolutionen indenfor BBQ-smag med den helt nye Traeger Ironwood® træpillegrill. Her vil du opleve next-level indenfor kvalitet og stabilitet i dine tilberedninger på grillen, uovertruffen smag og epokegørende muligheder for at tilpasse grillområdet efter dine behov.

Den nye Ironwood® er spækket med alle de kendte funktioner fra Traeger og opgraderet med den nye Smart Combustion™ teknologi, som opretholder en ensartet tilberedningstemperatur i grillen. Det nye P.A.L. Pop-And-Lock® tilbehørssystem giver dig mulighed for at indrette med ekstra hylder og redskabskroge m.v., mens ModiFIRE® tilbehøret gør det muligt at tilpasse dit grillområde uden at fjerne riste. Som om det ikke var nok, har grillen også det nye EZ-Clean™ Grease & Ash Keg, som gør rengøringen super enkel.

Ironwood L
Ny Ironwood L - vejl. kr. 17.999
Ironwood XL
Ny Ironwood XL - vejl. kr. 20.999
TFB93RLG Ironwood XL Lifestyle4

Funktioner og systemer

Grillen er spækket med alle de kendte funktioner fra Traeger samt en række helt nye funktioner og systemer.

TFB61RLG Ironwood Smartconsumption

Smart Combustion™ teknologi

Et antal sensorer i grillen sørger for at opretholde en ensartet tilberedningstemperatur og for hurtig genoprettelse, hvis låget åbnes, eller der opstår andre forstyrrelser.

TFB93RLG Ironwood XL Lifestyle 003 Smoke2

FreeFlow™ firepot

FreeFlow™ firepot aktiverer en forbedret Super Smoke-funktion og sikrer, at grillen producerer maksimal røgeffekt, samtidig med at askeopbygningen reduceres.

Traegerwifire

WiFIRE® teknologi

Kontroller dine tilberedninger hvor som helst via WiFi med WiFIRE®. Denne teknologi lader dig overvåge og fjernstyre din grill via din telefon, smart home enhed eller Apple Watch.

TFB93RLG Ironwoodxl EZ Claen

EZ-Clean™ Grease & Ash Keg

Med EZ-Clean™ Grease & Ash Keg opsamles fedt og aske i én og samme store beholder, som er let tilgængelig og gør rengøringen nem og bekvem.

P.A.L. Pop-And-Lock®

tilbehørsskinne

P.A.L. Pop-And-Lock® tilbehørssystemet giver dig mulighed for at indrette med ekstra hylder, redskabskroge, opbevaringsspande, rullestativer m.v., som passer ind i din grill-stil.

ModiFIRE® tilbehør

Tilpas dit grillområde på sekunder

Tilbehøret kan tilføjes eller fjernes på sekunder, så du hurtigt kan ændre grillområdet på din ModiFIRE-kompatible grill uden at fjerne grillristen.

Modifire Fish And Veggie Tray Lifestyle 003 WEB
TFB61RLG Ironwood L Close
arrow_upward