Pro 780 TFB78GLEC LIFESTYLE 4

Traeger PRO

- smag af lækker røg på den lette måde

PRO-serien er baseret på den bedst sælgende træpillegrill nogensinde, og er nu opgraderet med indbygget WiFIRE® teknologi, som giver dig uanede digitale muligheder med grillen. Det gør det lige så nemt og bekvemt at grille, som det er at tilberede mad i ovnen. Du kan både ændre grilltemperaturen, overvåge kernetemperaturen i kødet og få adgang til 1.000+ opskrifter via en app på din smartphone. Skal du lige et smut i supermarkedet eller er du faldet i snak med naboen, så sætter du bare grillen på Keep Warm funktion via appen. Så sørger din Traeger PRO for at temperere og holde dit kød varmt indtil du er tilbage. Med det nye kraftfulde D2®-styringssystem kan du nyde en ultrahurtig opstart, der får dig i gang med at grille hurtigere - uanset om du laver en langtidsgrillet brisket, forbereder nogle sprøde grøntsager eller bager en æbletærte. Skorstenen er signaturen for Pro-serien og matcher det rå og edgy look perfekt.

Funktioner og teknologi

Grillen har bl.a. disse smarte funktioner.

Traegerwifire

WiFIRE® teknologi

Kontroller dine tilberedninger hvor som helst fra via WiFi med WiFIRE®. Denne teknologi lader dig overvåge og fjernstyre din grill via din telefon, smart home enhed, eller Apple Watch.

Traegerturbotemp

TurboTemp® teknologi

Teknologien giver dig en ultrahurtig opstart og præcisionen i temperaturstyringen giver en mere ensartede tilberedning med hurtig reaktion på ændringer.

Traegerkeepwarm

Keep Warm funktion

Sæt tilberedningen på pause på et hvilket som helst tidspunkt og hold maden varm på 75°C. Også via Appen hvis du ikke er tæt på grillen.

Træpiller

til træpillegrill

Traeger fremstiller helt naturlige hårdttræpiller i møller over hele USA, så de kan føre tilsyn med dem fra møllen til grillen, hvilket sikrer, at Traegers træpiller leverer ægte grillsmag. Ægte smag kommer nemlig ikke bare af sig selv og den bedst sælgende træpillegrill fortjener derfor de bedste træpiller på markedet, som er specielt designet til at arbejde med din Traeger-grill. 

Vi anbefaler altid, at du kun bruger Traeger´s egne træpiller. De er nemlig velegnet til at blive brugt til madlavning og er kalibreret for maksimal konsistens, så du får perfekte resultater hver gang.

Det kan være fristende at anvende træpillerne fra dit pillefyr, men du risikerer at ødelægge din pillegrill og der kan også være en sundhedsrisiko.

Opskrifter lavet på en Traeger PRO

Traeger Typetest

Find dit grillmatch

Er du til Rock’n’Roll? Gourmet? Outdoor og camping? Street-Balcony, Retro, Bikes, Backyard, Budgetkøb, Girls Night Out eller måske bare en rigtig Family Man? Få inspiration her til at finde lige netop den Traeger træpillegrill, der matcher din personlighed og opfylder dine grill-drømme.

Pro 575 TFB57GLEC LIFESTYLE 1

Unboxing af en Traeger Pro

Er du klar til at opleve smagen fra en træpillegrill? Her kan du se hvordan du pakker din Traeger PRO ud og samler den i denne unboxing video.

Traegercleaner Spray

Rengøring og vedligeholdelse af din Traeger

Det er hamrende let at vedligeholde en Traeger træpillegrill, men der skal selvfølgelig investeres lidt tid for at være sikker på, at grillen holder i mange år. Det er dog hurtigt og let, at holde grillen ren i det daglige.

arrow_upward