Ranger TFT18KLDK LIFESTYLE 3

Traeger Ranger

- transportabel træpillegrill

Traegers Ranger er en smart lille el-drevet træpillegrill, som er perfekt at bruge på balkonen og altanen eller tag den med på campingpladsen. Denne transportable grill er designet til at levere ægte grill smag i en kompakt udgave. Grillen er udstyret med en digital ARC controller, så du altid har fuldstændigt styr på temperaturen, der kan indstilles fra 75°C og op til 230°C. Traeger Ranger er også udstyret med Keep Warm funktion, så skal du et smut i supermarkedet eller er gæsterne forsinket sørger din Ranger for at holde maden varm indtil alle er klar til at spise.

Funktioner og teknologi

Traegerkeepwarm

Keep Warm funktion

Sæt tilberedningen på pause på et hvilket som helst tidspunkt og hold maden varm på 75°C.

Træpiller

til træpillegrill

Traeger fremstiller helt naturlige hårdttræpiller i møller over hele USA, så de kan føre tilsyn med dem fra møllen til grillen, hvilket sikrer, at Traegers træpiller leverer ægte grillsmag. Ægte smag kommer nemlig ikke bare af sig selv og den bedst sælgende træpillegrill fortjener derfor de bedste træpiller på markedet, som er specielt designet til at arbejde med din Traeger-grill. 

Vi anbefaler altid, at du kun bruger Traeger´s egne træpiller. De er nemlig velegnet til at blive brugt til madlavning og er kalibreret for maksimal konsistens, så du får perfekte resultater hver gang.

Det kan være fristende at anvende træpillerne fra dit pillefyr, men du risikerer at ødelægge din pillegrill og der kan også være en sundhedsrisiko.

Opskrifter lavet på en Traeger Ranger

Traeger Typetest

Find dit grillmatch

Er du til Rock’n’Roll? Gourmet? Outdoor og camping? Street-Balcony, Retro, Bikes, Backyard, Budgetkøb, Girls Night Out eller måske bare en rigtig Family Man? Få inspiration her til at finde lige netop den Traeger træpillegrill, der matcher din personlighed og opfylder dine grill-drømme.

Ranger TFT18KLDK LIFESTYLE 4

Kom igang med at grille på pillegrill

Har du lige købt din første træpillegrill og savner du en nem og enkel guide til at komme godt i gang? Her har vi samlet nogle gode "begynder" tips til dig, som gerne vil have den bedste oplevelse med at grille på en pillegrill fra første forsøg.

Traegercleaner Spray

Rengøring og vedligeholdelse af din Traeger

Det er hamrende let at vedligeholde en Traeger træpillegrill, men der skal selvfølgelig investeres lidt tid for at være sikker på, at grillen holder i mange år. Det er dog hurtigt og let, at holde grillen ren i det daglige.

arrow_upward