Den helt nye

Traeger Timberline L/XL

Udforsk toppen af moderne grillteknologi

Udforsk toppen af moderne grillteknologi med den helt nye Timberline træpillegrill. Grillen tilbyder en hidtil uset alsidighed, et kalejdoskop af tilpasningsmuligheder samt en perfekt, ensartet madtilberedning hver gang. Timberline vil redefinere din opfattelse af, hvad en grill kan.

Den nye Timberline er spækket med alle de kendte funktioner fra Traeger og opgraderet med den nye Smart Combustion™ teknologi, som opretholder en ensartet tilberedningstemperatur i grillen. Det nye P.A.L. Pop-And-Lock® tilbehørssystem giver dig mulighed for at indrette med ekstra hylder og redskabskroge m.v., mens ModiFIRE® tilbehøret gør det muligt at tilpasse dit grillområde uden at fjerne riste. Som om det ikke var nok, så medfølger der også en induktionskogeplade, der gør det muligt at koge, sautere eller lynstege ved siden af grillen, mens den nye EZ-Clean™ Grease & Ash Keg gør rengøringen super enkel.

TBB01RLG Timberline XL Studio 010 WEB
Ny Timberline L - vejl. kr. 33.999 - Find forhandler
TBB01RLG Timberline XL Studio 010 WEB (1)
Ny Timberline XL - vejl. kr. 36.999 - Find forhandler
Timberlinexl Lifestyle 027

Funktioner og systemer

Grillen er spækket med alle de kendte funktioner fra Traeger samt en række helt nye funktioner og systemer.

Timberline XL Controler Lifestyle 001

Smart Combustion™ teknologi

Et antal sensorer i grillen sørger for at opretholde en ensartet tilberedningstemperatur og for hurtig genoprettelse, hvis låget åbnes, eller der opstår andre forstyrrelser.

Timberline Lifestyle 014 Smoke

FreeFlow™ firepot

FreeFlow™ firepot aktiverer en forbedret Super Smoke-funktion og sikrer, at grillen producerer maksimal røgeffekt, samtidig med at askeopbygningen reduceres.

Traegerwifire

WiFIRE® teknologi

Kontroller dine tilberedninger hvor som helst via WiFi med WiFIRE®. Denne teknologi lader dig overvåge og fjernstyre din grill via din telefon, smart home enhed eller Apple Watch.

Traeger Induction HOB 014

Traeger Induction® kogeplade

Den medfølgende Traeger Induction® kogeplade gør det muligt at koge, sautere, simre og lynstege ved siden af din grill.

Grease & Ash Keg 2021 Timberline

EZ-Clean™ Grease & Ash Keg

Med EZ-Clean™ Grease & Ash Keg opsamles fedt og aske i én og samme store beholder, som er let tilgængelig og gør rengøringen nem og bekvem.

P.A.L. Pop-And-Lock®

tilbehørsskinne

P.A.L. Pop-And-Lock® tilbehørssystemet giver dig mulighed for at indrette med ekstra hylder, redskabskroge, opbevaringsspande, rullestativer m.v., som passer ind i din grill-stil.

ModiFIRE® tilbehør

Tilpas dit grillområde på sekunder

Tilbehøret kan tilføjes eller fjernes på sekunder, så du hurtigt kan ændre grillområdet på din ModiFIRE-kompatible grill uden at fjerne grillristen.

Modifire Fish And Veggie Tray Lifestyle 003 WEB
Timberlinexl Lifestyle 015
arrow_upward