Gennemgang af Napoleon TravelQ™

21. februar 2023

Travelq Gennemgang

Hvad er forskellen på grillene i TravelQ™-serien?

TravelQ™-serien er en serie af kompakte grill fra Napoleon. Det er deres bud på en transportabel grillmodel, som kan anvendes på mindre terrasser eller altaner. Derudover er den perfekt, når du skal på festival, på stranden, i sommerhus eller lignende.

Den lille 285-gasgrill giver dig masser af mulighed for at grille, uanset hvor du befinder dig. Den har to brændere i 304 rustfrit stål, som du kan bruge til direkte eller indirekte grillning, JETFIRE™ tændingssystem, ACCU-PROBE™ termometer samt en todelt grillrist.

Den lille gasgrill kan købes som bordmodel, men kan også købes fastmonteret på en transportabel sakse-vogn på hjul – det er de modeller, hvor modelnavnet slutter med ”X”. Hvis du køber Pro-modellen uden vogn, så har du stadig mulighed for at tilkøbe en særskilt vogn til den senere, hvis du får behov for det.

I den nedenstående video gennemgår Søren alle forskellene på TravelQ 285™ gasgrillene. Bemærk at vi har en grill i TravelQ-serien, som ikke er medtaget i videoen. Det er TravelQ™ PRO 285 elgrill.

 

Her kan du se en sammenligning af grillene:

arrow_upward