Traeger Napoleon Beachflag

Historie

Det hele startede med en passion, en passion for mad og grill samt ønsket om at have kvalitetsprodukter til formålet, der både kunne modstå vind, vejr og dagligt brug. Grillen i baghaven og hele universet omkring den er en livsstil - og den livsstil, eller grill-attitude er hjørnestenene i Backyard Living.
Men passion kommer ikke ud af det blå og da Backyard Living A/S blev grundlagt i 2016, var det derfor også af nogle garvede grillentusiaster med mange års erfaring og ekspertise fra andre ledende grill-brands. Som fhv. kolleger i mere end 12 år i branchen lovede de engang hinanden, at hvis de nogensinde skulle prøve kræfter med noget andet, skulle det være med kvalitetsprodukterne fra Napoleon.

Greb chancen
Da chancen så kom for at få den danske distribution af Napoleon i sensommeren 2016, slog Søren Larsen og Line Sørensen derfor til og den 27. juli 2016 blev drømmen en realitet på 9 m2 i Brønderslev. Her sad de to på det lille kontor og manglede stort set alt fra hæftemaskine til lager og kunder. De sendte selv grillene ud, og julehyggen det år bestod i at familierne mødtes for at lave lager-optælling.
Heldigvis havde man en god kontakt til indkøbere i de store byggemarkedskæder i Danmark. De var friske på at starte et nyt grill-eventyr, og derfor kunne mange kaldes ’kunder’ allerede fra starten 2017.

PRO BBQ Team
Efterhånden som kendskabet til Napoleon voksede, blev Backyard Living kontaktet af flere og flere byggemarkeder, som gerne ville have nogen ud og grille til forskellige events i deres butikker. Med dengang kun fem ansatte, var der dog grænser for hvor mange events man kunne overkomme. Det blev startskuddet for Backyard Living Pro BBQ Team, som er nogle passionerede grill-sjæle fordelt over hele landet, der hjalp til, når det kneb. De skulle samtidig inspirere med nye retter og tester nyt udstyr. Og de var og er fortsat vores ansigt udadtil i byggemarkederne, når vi ikke selv har mulighed for at stå der.

Den originale amerikanske Traeger træpillegrill
I december 2017 udvidede virksomheden med distributionen af yderligere et stort internationalt brand i Danmark, nemlig amerikanske Traeger Grill - træpillegrill. Det lille kontor blev derfor hurtigt for lille og medarbejderstaben voksede – ikke mindst da vi 2019 også blev svensk distributør af Traeger.

Corona året
I 2020 ramte corona verden, men på trods af kriseplaner og frygt for en fejlet højsæson, steg salget i stedet eksplosivt og oveni at vi fik gang i det svenske marked, fik vi også brug for mere plads og flere hænder til bl.a. salg, kundeservice og marketing. Derfor flyttede Backyard Living til nye større lokaler i Brønderslev Erhvervspark og tæller i dag 14 ansatte. Her er der ligeledes etableret et stort showroom med studie til optagelser, hvor kunder er velkomne til at kigge forbi efter aftale.

HOT WOK
I januar 2022 kunne man løfte sløret for endnu en spændende nyhed. Den nordjyske producent af wok-konceptet HOT WOK havde nemlig fået en ny medspiller med på banen i skikkelse af Backyard Living, som dermed blev ny skandinavisk distributør for HOT WOK. 


• Vores grill, gasblus og tilbehør kan i dag købes ved alle de førende byggemarkeder i Danmark
• Tæt på 200 nemme video-opskrifter på vores hjemmeside
• Masser af tips & tricks til grill og wok
• Fantastisk aktivitet i ’Napoleon Grill Klubben’ og ’Traeger Grill Klubben’ på Facebook
• En hjemmeside, som mere end fordobler antallet af besøgende hvert år
• Suveræne samarbejdspartnere
• En voksende webshop
• Og vi er godt i gang med at starte vores egen serie af grilltilbehør

Drømmene er i gang med at blive realiseret, men det betyder ikke, at der ikke er plads til nye…

arrow_upward