Grill med reverse sear
18. august 2022
18. august 2022
"Reverse sear" betyder egentlig bare at "grille baglæns" forstået på den måde, at du starter med at tilberede kødet ved lav temperatur, indtil det næsten er færdigt, for så at grille det færdigt ved høj varme.
Reverse sear giver en lækker mørhed til kødet samt en smuk stegeskorpe på ydersiden. Hvis du derudover griller med røg, så kan du også give kødet en eminent røgsmag, da røg optages bedst, når der grilles med reverse sear metoden.
Du får simpelthen den bedste smag! Metoden kombinerer helt enkelt de bedste grillelementer - den lækre mørhed, en flot karamelliseret stegeskorpe og en skøn røgsmag, hvis der selvfølgelig grilles med røg. At kombinere low & slow med hot & fast er derfor en helt sikker måde at få et perfekt grillresultat på alle typer udskæringer.
Sådan griller du med reverse-sear:
Herfra kan færdiggrille kødet på en...
1 - GRILL
Skru helt op for varmen i grillen og læg evt. en stegeplade eller støbejernspande på risten til at stege kødet færdigt på.
2 - SIZZLE ZONE™
Tænd SIZZLE ZONEN og skru helt op på max.
3 - HOT WOK GRILLPANDE
Tænd din HOT WOK og læg grillpanden på.
Når grillen, din SIZZLE ZONE™ eller grillpande er varm, steges kødet til den ønskede kernetemperatur.
Yderligere tips:
Brug altid et stegetermometer for at nå den ønskede kernetemperatur. Er du i tvivl om hvilken kernetemperatur kødet skal have? Se vores guide: "Kernetemperatur på kød".
Savner du grillstriber på kødet, kan du få dem ved at bruge vores stegeplade, når du griller kød ved høj varme.
Ønsker du ekstra røgsmag, så læg kødet på den øverste rist i din Traeger grill, mens du griller low & slow og aktiver Super Smoke-tilstanden.
Når du skal grille hot & fast, flyttes kødet ned på nederste riste for maksimal varme og steges på hver side i et minut.