Nyretapper

04. september 2022

Grillede Nyretapper Opskrift Gasgrill 1

Hvordan klargør og tilbereder du nyretapper?

Nyretapper - er et vanvittigt lækkert stykke kød. Der er en god dyb smag i dette lille stykke, som virkelig formår at slå benene væk under de fleste.

Herunder viser vi, hvordan du klargør nyretapper og forslag til tilberedning. 

Foto og video i samarbejde med
Emil fra TheMeatClub.dk


Hvordan klargør du nyretapper?

  1. Start med at afpudse nyretapperne for fedt og sener
    Se hvordan du gør i videoen nederst.

  2. Krydr dem med salt og peber

  3. Tænd grillen og varm den så meget op som muligt

  4. Nyretapperne grilles over direkte varme

  5. Grill nyretapperne til den opnår en kernetemperatur på 53-54° C
    Det er vigtigt at de ikke får for meget, da de ellers bliver seje.

    Kernetemperatur på nyretapper:

    Rød: 53°C
    Medium: 55°C
    Gennemstegt: 60°C

  6. Tag nyretapperne af grillen og lad den hvile i ca. 10 min., inden du skærer den udVed at lade dem trække, opnår man at kødet kommer op i temperatur.

Byl Brand Payoff PNG
arrow_upward