play_circle_outline youtube
Medisterpoelse Opskrift Gasgrill 4
Medisterpoelse Opskrift Gasgrill 3
Medisterpoelse Opskrift Gasgrill 1
Medisterpoelse Opskrift Gasgrill 3 0103
Medisterpoelse Opskrift Gasgrill 2

Medisterpølse

En god gammeldags medisterpølse – det går man altså aldrig fejl af. Men har du prøvet at lave den på din grill? Hvis ikke, så er det bare om at komme i gang. Det er utrolig nemt, og det eneste du egentlig skal være opmærksom på er at sørge for, at pølsen ikke sprækker. For at undgå dette får du nogle tips her i opskriften, og så er du faktisk klar til at grille medister, som endda kan få morfar til at sende dig et anerkendende nik.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Vandet:

  1. Varm 2 liter vand op til ca. 80 °C i en wok eller gryde. Hvis din grill har SIZZLE ZONE™, kan du med fordel bruge den.

Medisterpølsen:

  1. Rul medisteren i små stykker ved at klemme og rulle forsigtigt. I videoen viser vores grillkok, hvordan det nemt kan gøres.
  2. Kom medisterpølserne i vandet, og lad det stå 7-8 min. til de har sat sig en smule.
  3. Tag medisterpølserne op af vandet, og læg dem på noget køkkenrulle eller et rent viskestykke. Pas på, at pølserne ikke ruller sig ud, når du tager dem op.

Tilberedning på grillen:

  1. Varm grillen op på mellem-varme, og kom smør på stegepladen.
  2. Hvis der er huller i stegepladen, kan du lukke dem med sølvpapir eller lign, så smørret bliver på panden.
  3. Steg medisteren i ca. 15 min. og vend dem indimellem.
  4. Skær efterfølgende medisterpølserne ud i portionsanretninger og server. Velbekomme

Print opskriften

arrow_upward