play_circle_outline youtube
Aeggekage Paa Gasgrill Opskrift Gasgrill 5 113
Aeggekage Paa Gasgrill Opskrift Gasgrill 1 113
Aeggekage Paa Gasgrill Opskrift Gasgrill 2 113
Aeggekage Paa Gasgrill Opskrift Gasgrill 3 113
Aeggekage Paa Gasgrill Opskrift Gasgrill 4 113

Æggekage på gasgrill

Hovedret eller måske en frokost? Tøm køleskabet, og giv dig i kast med denne æggekage. Den er hurtig at lave, meget nem og smager fantastisk. Og så er den rig på protein … og bacon. Er du til en kødfri ugedag, så skip baconen, og nyd at æggene og grøntsagerne lægger en god bund og kur mod sulten. Servér direkte i din Sizzlepande eller ‘vend æggekagen ud’ på et skærebræt.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Frokost
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse til æggekage:

  1. Tænd din grill på næsten fuld varme under det område, hvor du vil grille. Her bruger vi to af grillens tre brændere.
  2. Stil dine Sizzlepander (eller andre støbejernspander) ind i grillen, og varm dem godt op.
  3. Skær kartofler samt bacon i tern og porren i skiver.

Tilberedning på grillen:

  1. Smør panderne let, og steg baconternene i den ene og kartoflerne i den anden pande.
  2. Tag dit bacon af, når det er blevet let gyldent - det er smag og behag, hvor meget du vil stege dit bacon.
  3. Når kartoflerne er ved at være gyldne og møre, så fordel dem på de to pander.
  4. Kom lidt ekstra smør ved begge pander og tilføj porre og løg - fordelt nogenlunde ligeligt mellem de to pander.
  5. Svits det hele let.
  6. Kom spinat i - en halvdel til hver pande. Det falder hurtigt sammen.
  7. Imens rører du fløde og æg sammen i en skål.
  8. Hæld blandingen over panderne - jævnt fordelt.
  9. Krydr med salt og peber.
  10. Luk låget på grillen, og når æggekagerne er faste, pynter du dem med bacon, tomat og hakket purløg.

Print opskriften

arrow_upward