Ingredienser
Sådan gør du
Saucen:
- Hak løg og hvidløg fint.
- Hak spinaten groft - alt efter hvor store bladene er.
- Tænd din SIZZLE ZONE™ på grillen og kom wokken på. Alternativt kan du bruge et almindeligt sideblus eller høj direkte varme inde i selve grillen. Ved direkte varme, har du tændt for brænderne under det sted, hvor du vil placere wokken.
- Kom olie i wokken.
- Når wokken er varm, svitses løg og hvidløg let.
- Kom spinaten i, og lad det falde sammen, mens du rører rundt.
- Kom fløde og bouillonterningen i, og lad det koge let, til det har en ensartet masse.
- Smag til med revet parmesan, salt og peber.
- Lad det køle let af, og kom derefter ægget i. Rør godt rundt.
Grillen:
- Tænd grillen, og gør klar til direkte grillning på lav varme. Dvs. at du har tændt for brænderne på lav varme under det sted, hvor du vil grille din laks. Grillen skal være ca. 200 °C.
Tilberedning på grillen:
- Smør to Sizzlepander (eller anden slags støbejernspande) med olie.
- Kom et laksestykke på hver Sizzlepande.
- Krydr laksen med salt og peber.
- Hæld din spinatsovs rundt om laksen samt lidt over laksen. Fordel ligeligt på de to pander.
- Sæt Sizzlepanderne i grillen.
- Hvis du laver brød til, så sæt det ind i grillen, så det kan blive varmet op.
- Efter ca. 10-12 min. er din lakse- og spinatgratin færdig. Du kan se det på, at gratinen har sat sig.
OBS. begynder der at komme meget æggehvidestof ud af laksen, har laksen stegt for længe. - Server dine gratiner direkte på de bordskåner, som hører til Sizzlepanderne.