play_circle_outline youtube
Fyld Til Hoensesalat, Pasta Wok Eller Lign Opskrift Gasgrill 1 115
Fyld Til Hoensesalat, Pasta Wok Eller Lign Opskrift Gasgrill 2 115
Fyld Til Hoensesalat, Pasta Wok Eller Lign Opskrift Gasgrill 3 115
Fyld Til Hoensesalat, Pasta Wok Eller Lign Opskrift Gasgrill 4 115
Fyld Til Hoensesalat, Pasta Wok Eller Lign Opskrift Gasgrill 5 115

Grillet kyllingesalat

Var det noget med en opskrift på grillet kyllingesalat i rotisserikurv? Det er let at lave og passer perfekt til frokostbordet eller en god sandwich. I tillæg får du opskriften på en god, nem rub.

Du kan også vælge ikke at blande indholdet op med mayonnaise og cremefraiche, og derved har du lækkert fyld til et pitabrød, tortilla eller måske oven på din pastaret?

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Frokost
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Skær kyllingekød, asparges, bacon og champignon i passende stykker. Du bestemmer selv størrelsen men vær opmærksom på, at det ikke bliver så småt, at det falder ud af hullerne i rotisserikurven.
  2. Kom det hele i en skål, og bland din rub i. Hvis ikke du har en yndlingsrub eller tid til at lave vores rub (se afsnittet herunder), så kan du sagtens nøjes med at købe Allround krydderiet fra f.eks. Santa Maria.
  3. Vend kylling, grøntsager, svampe og bacon godt rundt sammen med din rub.
  4. Hvis din egen rub ikke indeholder salt, så kom det i nu og bland igen.

Rubben:

  1. En rub er en blanding af tørkrydderier. Her kan du se vores bud på en god hjemmelavet basis-rub. Den smager fantastisk, men du kan altså uden problemer springe over hvor gærdet er lavest og bruge en færdigkøbt rub eller Allround krydderiet fra Santa Maria.
  2. Hæld alle ingredienserne til rubben sammen i en skål, og bland det godt.

Grillen:

  1. Gør din grill klar. Den skal være ca. 220 °C, og der må godt være en smule direkte varme på det sted, hvor din rotisserikurv skal sidde.
  2. Sæt rotisserikurven på dit rotisserispyd og kom kødet, grøntsager mv. med rubben i kurven. Sæt det i grillen og start rotisseriet.
  3. Kyllingekød er fedtfattigt, så det vil ikke skabe opflamning men det kan bacon godt.
  4. Hvis du har tændt for brænderne under kurven, så hold øje med at der ikke kommer opflamning.

Fyldet:

  1. Lad kurven med kød og rub arbejde på grillen i omkring 20-25 min. – alt efter hvor store stykkerne er.
    Sluk rotisseriet, og tjek om alt er stegt færdigt. I Napoleons rotisserikurv er det let at åbne kurven, mens det stadig sidder på rotisseriet. Sørg blot for, at Napoleons logo på kurven vender mod dig selv, og så er det lige til at løfte den ene halvdel af kurven af.
  2. Når det er færdigt, skal du hælde det i en skål og stille det til afkøling i køleskabet.
  3. Tip! Du kan også lade være med at stille det på køl og bruge det direkte i pitabrød, tortilla, pasta eller lignende.

Anretning:

  1. Når kylling, asparges, bacon og svampe er kølet af, skal det blandes med cremefraiche og mayonnaise.
  2. Smag det til, indtil det har den rigtige konsistens og smag.

Print opskriften

arrow_upward